Betekenis yield
Wat betekent yield? Hieronder vind je 10 betekenissen van het woord yield. Je kunt ook zelf een definitie van yield toevoegen.

1

5   5

yield


Yield is het rendement van een kapitaalinvestering. Het rendement uit een kapitaalinvestering wordt uitgedrukt in een percentage. De opbrengst bestaan vaak uit dividend of rente. De opbrengst uit divi [..]
Bron: valutawijzer.nl

2

1   2

yield


Zie rendement.
Bron: binoptie.nl

3

1   3

yield


Rendement
Bron: dfbonline.nl

4

1   3

yield


Rendement.
Bron: hobbybrouwen.nl

5

1   3

yield


Yield is het uitbetaalde inkomen uit een belegging uitgedrukt in een percentage. De uitbetaalde inkomsten kunnen bestaan uit dividend of rente. In het geval van een uitgekeerd dividend wordt er ook wel gesproken over dividendrendement.
Bron: beama.be

6

1   3

yield


Het rendement op een obligatie, met het totaal aan jaarlijkse rentebetalingen inbegrepen, de aankoopprijs en de tijd tot de afloop van de obligatie; dit wordt ook wel 'maturity yield' of 'yield to maturity' genoemd.
Bron: collegenet.nl

7

1   3

yield


Yield is het uitbetaalde inkomen uit een belegging uitgedrukt in een percentage. De uitbetaalde inkomsten kunnen bestaan uit dividend of rente. In het geval van een uitgekeerd dividend wordt er ook wel gesproken over dividendrendement.
anoniem - 17 februari 2016

8

0   3

yield


Een andere benaming voor het rendement van effecten. De opbrengst op jaarbasis van een belegging uitgedrukt in procenten ten opzichte van de initiële investering
Bron: ondernemersunited.nl

9

0   3

yield


Het percentage units dat foutloos (zonder defects) door een proces komt.
Bron: plusdelta.nl

10

0   4

yield


Ook wel 'effectief rendement'. De opbrengst op jaarbasis van een belegging uitgedrukt in procenten ten opzichte van de initiële investering.
Bron: raboglobalmarkets.nl

Betekenis van yield toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< year-to-daten yield curve >>
Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen