Betekenis portfolio
Wat betekent portfolio? Hieronder vind je 11 betekenissen van het woord portfolio. Je kunt ook zelf een definitie van portfolio toevoegen.

1

23 Thumbs up   15 Thumbs down

portfolio


Een portfolio is een persoonlijk dossier waarin de leerling beschrijft wat hij kan en waaruit dat blijkt (bewijzen) en hoe hij zichzelf verder wil ontwikkelen. Voorbeeld van een portfolio van het Hoornbeeck College.
Bron: bpvtoolkit.nl

2

10 Thumbs up   11 Thumbs down

portfolio


Een map met bewijzen waarin de leerling een overzicht geeft van wat hij heeft geleerd en gemaakt.
Bron: praktijkschool.kennemercollege.nl

3

6 Thumbs up   10 Thumbs down

portfolio


Het totale bezit aan effecten of andere beleggingsmogelijkheden van een belegger of beleggingsinstelling. Het begrip wordt ook wel in de commercie gebruikt: iemand heeft zoveel klanten in portefeuille.
Bron: ondernemersunited.nl

4

8 Thumbs up   12 Thumbs down

portfolio


Een portfolio, van het Latijnse portare (dragen) en folium (vel papier), is in het algemeen een verzameling van werken of verwezenlijkingen van een persoon of organisatie.
Bron: nl.wikipedia.org

5

6 Thumbs up   11 Thumbs down

portfolio


z.nw. 1 (draag)map; 2 orderportefeuille, aandelenpakket
Bron: vindpunt.nl

6

6 Thumbs up   12 Thumbs down

portfolio


Een portfolio, van het Latijnse portare (dragen) en folium (vel papier), is in het algemeen een verzameling van werken of verwezenlijkingen van een persoon. Een portfolio wordt opgesteld als iemand een overzicht wil geven van zijn werk. Zo vraagt men bij de toelatingsexamens voor het hoger kunstonderwijs in de fotografie een portfolio (een selectie [..]
Bron: koopcenter.be

7

6 Thumbs up   12 Thumbs down

portfolio


Dit is een map of boek waarin de (beste) opdrachten of foto's van iemand staan. (portfolio model, portfolio fotograaf,...)
Bron: werkenalsfotomodel.nl

8

5 Thumbs up   11 Thumbs down

portfolio


Een persoonlijk werkinstrument waarmee je je competenties in kaart brengt en documenteert. Het kan vele vormen hebben:een schriftelijk document, een bestand, een creatieve fotomap...  Deze portfolio kan gebruikt worden tijdens je studieloopbaan, bij loopbaanontwikkeling op de arbeidsmarkt en/of persoonlijke ontplooiing [..]
Bron: onderwijskiezer.be

9

4 Thumbs up   11 Thumbs down

portfolio


Een (elektronische) opbergmap waarin de deelnemer bewijzen voor de verworven competenties verzamelt, zodat verschillende betrokkenen deze kunnen beoordelen
Bron: degroenestandaard.nl

10

4 Thumbs up   12 Thumbs down

portfolio


Het begrip portfolio verwijst naar instrumenten die gemeenschappelijk hebben dat ze de unieke ontwikkeling van de lerende of het resultaat van die ontwikkeling zichtbaar maken. Hoe dat gebeurt, kan verschillen (afhankelijk van het doel dat een organisatie met het  portfolio voor ogen heeft). Portfolio’s bevatten vaak drie onderdelen. In [..]
Bron: e-learning.nl

11

1 Thumbs up   11 Thumbs down

portfolio


Collection of domain names managed by a single registrar. A registrar's portfolio can consist of domain names from many different top-level, generic and country-code domains, for example, .eu, .be, .com, .net, etc.
Bron: eurid.eu

<< portretrecht poneren >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen