Op betekenis-definitie.nl zoek je met een klik in honderden begrippenlijsen tegelijkertijd!
Duizenden betekenissen in onze zoekmachine zijn toegevoegd door mensen zoals jij. Alle woorden zijn bij ons welkom. Dit kan gaan om voornamen, moelijke woorden, straattaal, buitenlandse woorden, woorden die pas afgelopen jaar populair zijn geworden, of zelfs zelfbedachte woorden!. Betekenis toevoegen.

Nieuwste betekenissen
0   1

voortschrijdend inzicht


Door ervaring (situaties) en opgedane kennis ontdekken dat iets (ook) anders kan en zelfs beter kan tot voordeel van zowel het individu alsook een organisatie. Zowel management als uitvoerend personeel zou hierin een open houding moeten (kunnen) etaleren. Het is een voortdurend proces. Ik weet waarover ik spreek na meer dan 55 jaren werkervaring binnen diverse organisaties, op zowel management als op uitvoerend niveau . . . . . . .
Albert van Dalen - 21 juni 2023

0   1

bronsziekte


Spierpijn, duizelig zijn, down voelen, extreem moe, vergeetachtig, afgeleid, bij diarree en of overgeven. Heb je een addison crisis. Daar heb je een noodinjectie voor. Zo niet dan mort je zsm naar het ziekenhuis. Omdat het levensbedreigend kan zijn kan leiden tot coma of de dood.
Elly - 21 juni 2023

2   1

Ziener


Een ziener in Bijbelse betekenis in de hedendaagse tijd, ziet door gebeurtenissen heen het gevolg op termijn van gebeurtenissen die nu plaats vinden.Hij/zij schouwt in de toekomst en geeft hedendaagse gebeurtenissen een betekenis op termijn. Eerder dan anderen kan hij duiden waartoe iets leidt. Deze mensen zijn niet altijd populair omdat ze situaties bloot leggen, hetgeen niet altijd het belang van is van degenen die hier niet bij gebaat zijn.ze worden soms als lastig ervaren. Het zijn geen waarzeggers, maar door de Heilige Geest gedreven spreken zij.
Ronald Booij - 2 juni 2023

1   1

Hind


Hind is een Arabische vrouwelijke naam, was een bijnaam voor Arabische schoonheden. de duurste vrouw die je kan vergelijken met honderd kamelen en hind is genoemd naar India, omdat India ver is en vol zit met verassingen. het is een betekenis van honderd kamelen
Hind - 2 juni 2023

0   1

Nationalisme


Nationalisme is wanneer mensen heel trots zijn op hun eigen land. Ze vinden hun land het beste en willen het beschermen. Ze houden van de cultuur, geschiedenis en taal van hun land. Sommige mensen denken dat nationalisme goed is, maar anderen zeggen dat het problemen kan veroorzaken tussen verschillende landen.
Yassir - 2 juni 2023

0   4

HC


Het betekent gwn dat mensen jou egoïstisch vinden en dat je over jezelf praat, ik weet niet waarom ik zo genoemd word mr ja het kan ook gwn zijn dat ze het express zeggen om een commentaar van jou te krijgen
Idontneedit - 2 juni 2023

0   2

Hyperkinetisch syndroom


"Aandachtstekort", mogelijk, ik veaag veel van je dat klopt. Ongewilde, ploselinge en "nutteloze" bewegingen, door afwijkingen in de hersenen,. Ik ben geen dokter, hoewel de huisarts zegt, voor jou tempel, lichaam ben jezelf de beste dokter. Je voelt zelf en weet ook het best hoe je leeft. Kwa gezondheid heb je ook een beetje geluk nodig.
John Rodenburg - 2 juni 2023

0   1

SPOC


Een SPOC (Single Point Of Contact) fungeert als de centrale contactpersoon voor klanten en coördineert de communicatie met de betrokken personen en organisaties in verband met een specifieke service, activiteit of programma.
leansixsigmagroep.nl - 2 juni 2023

0   1

voorlichten


Hier een reactie van mij voor wat betreft het woord "voorlichten".
vroeger dacht ik altijd dat met het woord "voorlichten" de koplampen van een auto bedoeld werden. Immers aan de voorzijde zitten de voorlichten en aan de achterzijde zitten de achterlichten. Als kind begreep ik eigenlijk nooit waarom er in een boek over "voorlichten" foto's van blote kinderen stonden en geen enkele foto van de voorzijde van een auto.
Peter - 2 juni 2023

0   3

moverende redenen


Het gebruik van “…om voor hem/haar/… moverende redenen..” geeft aan dat geconstateerd is dat er door … een handeling is gepleegd - juist niet - maar dat de beweegredenen daarachter niet relevant zijn, binnen de context waarbinnen die constatering wordt genoemd.
Ronald Falke - 2 juni 2023

0   1

Sociaal Domein


Onder de term ‘sociaal domein’ verstaan we alle inspanningen die de gemeente verricht rond werk, participatie en zelfredzaamheid, zorg en jeugd, op basis van de volgende wetten:
Wmo 2015
Participatiewet
Jeugdwet
Wet gemeentelijke schuldhulpverlening
Wet inburgering 2021
anoniem - 2 juni 2023

Pagina:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10