1 |
fermentatieBacteriën zetten suikers die in stoffen zitten om in stoffen die voor ons lichaam gemakkelijker zijn op te nemen. Dit wordt o.a. toegepast bij de productie van Tofu en Tempeh uit sojabonen.
|
2 |
fermentatieFermentatie is een gist proces Fermentatie is een proces waarbij schimmels, bacteriën en gisten worden gebruikt om een voedingsmiddel te maken. Het fermenteren zorgt ervoor dat de smaak, geur of [..]
|
3 |
fermentatieProces van de gisting, het vinificatieproces.
|
4 |
fermentatiegisting
|
5 |
fermentatieDef.: de omzetting van organisch materiaal in methaan, koolstofdioxide en andere moleculen door anaërobe bacteriën.
|
6 |
fermentatiegistingsproces
|
7 |
fermentatieHet vinificatieproces, oftewel het proces van de gisting
|
8 |
fermentatiede omzetting van organisch materiaal in methaan, koolstofdioxide en andere moleculen door anaërobe bacteriën.
|
9 |
fermentatieFermentatie (Latijn: fermentum, zuurdeeg) is in de biochemie het omzetten van biologische materialen (substraat) met behulp van bacteriën, celculturen of schimmels. Hetzij in afwezigheid van zuurstof [..]
|
10 |
fermentatieEen door enzymen veroorzaakte gisting, ontleding of splitsing.
|
11 |
fermentatiegisting.
|
12 |
fermentatie(Engels: Fermentation) gisting
|
<< ferriprief | Fenella >> |