Betekenis campagne
Wat betekent campagne? Hieronder vind je 18 betekenissen van het woord campagne. Je kunt ook zelf een definitie van campagne toevoegen.

1

41   17

campagne


een actie voor een bepaald doel, verkiezingsstrijd
Bron: nl.wiktionary.org

2

15   13

campagne


I,1: hoogste of commandodek van een schip. T4: dek boven het verhoogde achterste gedeelte van een schip [ook: compagie; zie ook: boevenet].
Bron: historici.nl

3

17   15

campagne


Bij Google is dit het geheel van zoektermen, trefwoorden en tekstadvertenties samen. Bij Overture is dit het geheel van zoektermen, titels en omschrijvingen.
Bron: seo-start.nl

4

16   14

campagne


de termijn waarin u verkeer koopt via TripConnect. De campagne eindigt als u uw totale campagnebudget besteed heeft of als u uw ingestelde einddatum bereikt. U mag maximaal één campagne tegelijkertijd ingesteld hebben voor uw gelegenheid.
Bron: tripadvisor.nl

5

15   14

campagne


De combinatie van zoektermen, trefwoorden en tekstadvertenties samen, afkomstig van Google AdWords.
Bron: members.chello.nl

6

8   9

campagne


expand(document.getElementById('ddet1562146414'));expand(document.getElementById('ddetlink1562146414')) Het totaal aanbod van uw Admarkt Topadvertenties op Marktplaats.
Bron: admarkt.nl

7

11   12

campagne


publieke actie die volgens een bepaald plan is opgezet
Bron: collegenet.nl

8

9   12

campagne


Serie uitzendingen van één of meer commercials ten behoeve van reclame voor een bepaald merk, product, dienst, persoon, bedrijf of instelling.
Bron: orn.nl

9

12   15

campagne


Een afgebakende set marketingactiviteiten met welomschreven doelstellingen, tijdpaden en resultatenmetingen.
Bron: kennisconsult.nl

10

12   16

campagne


een uitgebreide actie om iets aan te prijzen of af te keure [..]
Bron: www.muiswerk.nl

11

7   11

campagne


platteland
Bron: scholieren.com

12

8   13

campagne


actie
Bron: amnesty.nl

13

6   11

campagne


Campagne is een woonwijk gelegen in het zuidwesten van Maastricht. De wijk vormt in feite een dubbelwijk met Biesland. De naam Campagne is afgeleid van het Franse woord voor 'veld'.
Bron: nl.wikipedia.org

14

6   11

campagne


Een verkiezingscampagne is de systematische propaganda die een politieke partij voert voor haar programma en haar kandidaten.  Tijdens de verkiezingscampagne proberen partijen zoveel mogelijk kiezers te overtuigen om voor hen te stemmen.
Bron: dekrachtvanjestem.be

15

5   11

campagne


Campagne is de tijd dat bepaalde landbouwproducten worden geoogst, en direct tot halffabricaat of eindproduct worden verwerkt. Zo'n geheel is veelal een hectische tijd voor transporteurs en medewerke [..]
Bron: nl.wikipedia.org

16

6   12

campagne


Campagne is een gemeente in het Franse departement Hérault (regio Languedoc-Roussillon) en telt 260 inwoners (2004). De plaats maakt deel uit van het arrondissement Montpellier.
Bron: nl.wikipedia.org

17

8   16

campagne


Een campagne bestaatuit één of meerdere advertentiegroepen. De advertenties van een bepaalde campagne hebben hetzelfde dagbudget, dezelfde taal- en landbeperking, dezelfde einddata en worden op dezelfde partner-websites getoond.
Bron: strato-faq.nl

18

12   20

campagne


Campagnes worden in een AdWords account geplaatst en bevatten advertentiegroepen. Voor elk campagne kunt u een apart budget opgeven. Daarnaast kunt u per campagne kiezen op welk netwerk de onderliggende advertenties wel of niet dienen te worden vertoond; op het zoeknetwerk en/of op het inhoudsnetwerk. U kunt hier ook opgeven in welke landen uw adve [..]
Bron: infotrade.nl

Betekenis van campagne toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< camp cardioselectief >>
Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen