tripadvisor.nl

Upvotes ontvangen66
Downvotes ontvangen49
Karma:18 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (36)

1

43 Thumbs up   26 Thumbs down

Weergaven


het aantal keer dat uw advertentie bekeken wordt. Voor CPC-advertenties zijn weergaven gratis. U betaalt alleen als een consument actie onderneemt en uw link aanklikt.
Bron: tripadvisor.nl

2

16 Thumbs up   14 Thumbs down

campagne


de termijn waarin u verkeer koopt via TripConnect. De campagne eindigt als u uw totale campagnebudget besteed heeft of als u uw ingestelde einddatum bereikt. U mag maximaal één campagne tegelijkertijd ingesteld hebben voor uw gelegenheid.
Bron: tripadvisor.nl

3

3 Thumbs up   1 Thumbs down

verkeer


een meting van hoeveel mensen een willekeurige website bezoeken, zoals de zoekresultaten voor specifieke regio’s van TripAdvisor op de pagina van uw gelegenheid. TripAdvisor is de grootste reiswebsite ter wereld dankzij de unieke maandelijkse bezoekers (of verkeer) die we krijgen.
Bron: tripadvisor.nl

4

1 Thumbs up   0 Thumbs down

classificatie


zie positie.
Bron: tripadvisor.nl

5

1 Thumbs up   2 Thumbs down

klik


Als een reiziger uw link aanklikt in de zoekresultaten in de hotelprijsvergelijking en doorgeleid wordt naar uw onlineboekingspagina. U betaalt uw biedingsprijs voor deze geschikte bezoeker. U kunt het aantal kliks dat u ontvangt bekijken in uw Campagnebeheerpagina.
Bron: tripadvisor.nl

6

1 Thumbs up   0 Thumbs down

Metazoekmachine


een zoektool die resultaten verzamelt van verschillende andere zoektools en ze opslaat in één lijst. Op TripAdvisor kunnen zoekresultaten van de metazoekmachine gevonden worden in de hotelprijsvergelijking: de opgeslagen prijzen en beschikbaarheid van alle TripAdvisor OTA en partnerhotelketens. Als u meedoet aan TripConnect, worden uw aanbiedingen [..]
Bron: tripadvisor.nl

7

1 Thumbs up   1 Thumbs down

plaatsing


zie positie.
Bron: tripadvisor.nl

8

0 Thumbs up   0 Thumbs down

apparaten


de twee typen apparaten beschikbaar voor TripConnect zijn Desktop (consumenten die computers en tablets gebruiken) en Mobiel (consumenten die smartphones gebruiken). U kunt voor elk type afzonderlijke biedingen instellen.
Bron: tripadvisor.nl

9

0 Thumbs up   0 Thumbs down

Application programming interface


websitecode die helpt gegevens door te geven tussen twee databases. Een API is het mechanisme waarmee de URL’s van uw boekingspagina en tariefs- en beschikbaarheidsgegevens doorgegeven worden van uw Internet Booking Engine aan TripAdvisor.
Bron: tripadvisor.nl

10

0 Thumbs up   0 Thumbs down

Bedrijfsvermeldingen


een abonnement waarmee u uw rechtstreekse contactgegevens (telefoonnummer, webadres, etc.) kunt toevoegen aan uw hotelpagina op alle domeinen van de TripAdvisor-website en op onze mobiele website. Met een abonnement op Bedrijfsvermeldingen kunt u ook gebruikmaken van TripConnect, een Speciale aanbiedingen toevoegen aan uw vermelding, en meer. Voor [..]
Bron: tripadvisor.nl


Login in om alle 36 betekenissen te bekijken