strato-faq.nl

Upvotes ontvangen65
Downvotes ontvangen139
Karma:-73 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (88)

1

15 Thumbs up   24 Thumbs down

WWW


Staat voor
Bron: strato-faq.nl

2

8 Thumbs up   11 Thumbs down

alias


(Algemeen = Een andere naam, waaronder iemand bekend is). Voorbeeld: "Don Diego de la Vega alias Zorro". In samenhang met E-mailadressen: een ander e-mailadres waarvan alle e-mails in hetzelfde postvak bezorgd worden als in het hoofdadres. Voorbeeld: als er een e-mailadres "dondiego" met de alias "zorro" aangemaakt is op het domein "delavega.nl", w [..]
Bron: strato-faq.nl

3

8 Thumbs up   16 Thumbs down

campagne


Een campagne bestaatuit één of meerdere advertentiegroepen. De advertenties van een bepaalde campagne hebben hetzelfde dagbudget, dezelfde taal- en landbeperking, dezelfde einddata en worden op dezelfde partner-websites getoond.
Bron: strato-faq.nl

4

6 Thumbs up   14 Thumbs down

comprimeren


(samenpersen) In samenhang met bestanden spreekt men van compressie of comprimeren als de inhoudelijke informatie op een zo klein mogelijke plaats ondergebracht worden. QuickTime video's gebruiken bijvoorbeeld een gecomprimeerd bestandsformaat waardoor ze snel over het net verstuurd kunnen worden en de opvrager er niet te lang op moet wachten.
Bron: strato-faq.nl

5

5 Thumbs up   13 Thumbs down

account


Het begrip wordt vaak in samenhang met e-mail gebruikt. Een e-mail-account is uw postvak bij de provider (STRATO).
Bron: strato-faq.nl

6

4 Thumbs up   7 Thumbs down

screenshot


Afbeelding van uw beeldscherm. In onze handleidingstekst helpen de screenshots om precies te zien hoe instellingen in een programma eruit zouden moeten zien.
Bron: strato-faq.nl

7

3 Thumbs up   10 Thumbs down

attachment


Bestandsaanhangsel aan b.v. een e-mailbericht. Attachments kunnen uit diverse bestandsformaten bestaan (.PDF, .DOC, .JPG etc.).
Bron: strato-faq.nl

8

2 Thumbs up   6 Thumbs down

MODS


(Modificatie) Een min of meer grote aanpassing van het originele spel; meestal door community-projecten etc. Voorbeeld: "Desert Conflict" voor Battlefield 2 - Door deze Mod wordt men in een spelscenario in het Midden-Oosten geplaatst, inclusief veel zand en speciale voertuigen.
Bron: strato-faq.nl

9

2 Thumbs up   8 Thumbs down

pixel


Een pixel is een beeldpunt. De grootte van electronische afbeeldingen wordt in de regel in pixels aangegeven en niet in millimeters of centimeters.
Bron: strato-faq.nl

10

2 Thumbs up   4 Thumbs down

Slots


Het slotaantal geeft aan hoeveel spelers gelijktijdig op een gameserver kunnen spelen. STRATO Gameserver zijn met 4 tot 32 slots beschikbaar.
Bron: strato-faq.nl


Login in om alle 88 betekenissen te bekijken