dfoxxhosting.nl

Upvotes ontvangen55
Downvotes ontvangen54
Karma:0 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (110)

1

19   19

www


Voor de toepassing van cPanel, is www een koppeling naar de map die in het bezit is van uw website bestanden namelijk (/public_html).
Bron: dfoxxhosting.nl

2

6   2

legacy


Een term voor een oud software programma of een computer systeem dat nog in gebruik is.
Bron: dfoxxhosting.nl

3

4   4

account


Een record voor het verkrijgen van toegang tot geprivatiseerde informatie. Bijvoorbeeld: met uw cPanel account kunt u uw website beheren. In cPanel komen andere exemplaren van de term "account" voor in email en FTP.
Bron: dfoxxhosting.nl

4

4   2

proxy


In het computer gebruik, een computer of een programma dat als een tussenschakel tussen twee andere entiteiten fungeert. Bijvoorbeeld, een proxy-server een ontvangt een verzoek van een client, vindt de aangevraagde bron en stuurt deze terug naar de client. U kunt de cPanel proxy gebruiken om toegang tot uw cPanel interface te krijgen als normale to [..]
Bron: dfoxxhosting.nl

5

4   2

spam


Vooral, ongewenste e-mail worden verzonden in bulk, meestal door een geautomatiseerd systeem. Als spam wordt beschouwd als een kostbare overlast voor de ontvanger, bevat cPanel functies zoals SpamAssassin en BoxTrapper om de hoeveelheid ongewenste ontvangen e-mail te verminderen.
Bron: dfoxxhosting.nl

6

3   1

snelkoppeling


Een koppeling naar een toepassing die u kunt openen vanuit een handige locatie, zoals het bureaublad van uw computer.
Bron: dfoxxhosting.nl

7

2   2

authenticatie


Een proces voor het bevestigen van de identiteit van iemand met wie u gevoelige informatie wilt delen. Op het web vereist verificatie meestal een set van een gebruikersnaam en een wachtwoord of een openbaar en persoonlijk sleutel paar.
Bron: dfoxxhosting.nl

8

2   3

leech


Een bezoeker die van iemand anders het wachtwoord gebruikt voor toegang tot een gebied waarvoor beperkingen gelden van een website. Met cPanel kunt u leeching voorkomen door waarschijnlijke daders te redirecten of met succes aangevallen accounts uit te schakelen.
Bron: dfoxxhosting.nl

9

2   3

logboek


Een bestand dat automatisch wordt gemaakt door de server, die uitgevoerde activiteiten door of op de server registreert. Fouten logboeken zijn bijvoorbeeld logboeken met fouten die bezoekers zijn tegen gekomen op uw site.
Bron: dfoxxhosting.nl

10

2   1

scp


Een methode om gecodeerde bestanden over te brengen van de ene computer naar een andere. Met deze methode voorkomt u dat gegevens worden onderschept en gelezen.
Bron: dfoxxhosting.nl


Login in om alle 110 betekenissen te bekijken