dfoxxhosting.nl

Upvotes ontvangen70
Downvotes ontvangen128
Karma:-57 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (110)

1

23 Thumbs up   28 Thumbs down

WWW


Voor de toepassing van cPanel, is www een koppeling naar de map die in het bezit is van uw website bestanden namelijk (/public_html).
Bron: dfoxxhosting.nl

2

8 Thumbs up   10 Thumbs down

Legacy


Een term voor een oud software programma of een computer systeem dat nog in gebruik is.
Bron: dfoxxhosting.nl

3

6 Thumbs up   13 Thumbs down

account


Een record voor het verkrijgen van toegang tot geprivatiseerde informatie. Bijvoorbeeld: met uw cPanel account kunt u uw website beheren. In cPanel komen andere exemplaren van de term "account" voor in email en FTP.
Bron: dfoxxhosting.nl

4

5 Thumbs up   7 Thumbs down

Proxy


In het computer gebruik, een computer of een programma dat als een tussenschakel tussen twee andere entiteiten fungeert. Bijvoorbeeld, een proxy-server een ontvangt een verzoek van een client, vindt de aangevraagde bron en stuurt deze terug naar de client. U kunt de cPanel proxy gebruiken om toegang tot uw cPanel interface te krijgen als normale to [..]
Bron: dfoxxhosting.nl

5

4 Thumbs up   6 Thumbs down

snelkoppeling


Een koppeling naar een toepassing die u kunt openen vanuit een handige locatie, zoals het bureaublad van uw computer.
Bron: dfoxxhosting.nl

6

4 Thumbs up   8 Thumbs down

SPAM


Vooral, ongewenste e-mail worden verzonden in bulk, meestal door een geautomatiseerd systeem. Als spam wordt beschouwd als een kostbare overlast voor de ontvanger, bevat cPanel functies zoals SpamAssassin en BoxTrapper om de hoeveelheid ongewenste ontvangen e-mail te verminderen.
Bron: dfoxxhosting.nl

7

3 Thumbs up   7 Thumbs down

CSR


Een aanvraag die u naar een certificerings instantie voor een certificaat identiteit verzendt. cPanel kan een certificaat aanvraag genereren voor u, maar aangezien autoriteiten met betrekking tot de informatie die zij nodig hebben verschillen, moet u hun vereisten controleren vóór het toepassen van een certificaat.
Bron: dfoxxhosting.nl

8

3 Thumbs up   8 Thumbs down

SCP


Een methode om gecodeerde bestanden over te brengen van de ene computer naar een andere. Met deze methode voorkomt u dat gegevens worden onderschept en gelezen.
Bron: dfoxxhosting.nl

9

2 Thumbs up   8 Thumbs down

authenticatie


Een proces voor het bevestigen van de identiteit van iemand met wie u gevoelige informatie wilt delen. Op het web vereist verificatie meestal een set van een gebruikersnaam en een wachtwoord of een openbaar en persoonlijk sleutel paar.
Bron: dfoxxhosting.nl

10

2 Thumbs up   12 Thumbs down

Backup


Een kopie van uw website bestanden, mappen, databases en e-mailadres configuraties. Een backup van uw website op uw computer opslaan, is een verstandige maatregel.
Bron: dfoxxhosting.nl


Login in om alle 110 betekenissen te bekijken