conba.be

Upvotes ontvangen65
Downvotes ontvangen103
Karma:-39 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (97)

1

14 Thumbs up   5 Thumbs down

content


Letterlijk vertaald: "inhoud". Het woord content wordt vooral gebruikt wanneer men het over digitale informatie heeft. Content kan zowel tekst, video als audio zijn.
Bron: conba.be

2

5 Thumbs up   7 Thumbs down

convergentie


Door de technologische evolutie worden verschillende media in elkaars (digitale) richting gedreven. De inhoud van de verschillende zijn dan onderling uitwisselbaar. Vb: VTM website: televisienieuws op het internet ter beschikking.
Bron: conba.be

3

5 Thumbs up   16 Thumbs down

index


De verzameling aan informatie waar een zoekmachine zijn informatie in zoekt na het ingeven van een trefwoord of query. Bij crawlergebaseerde zoekmachines is de index niet meer en niet minder dan copies van alle door hen afgeschuimde webpagina's. Bij directories (aangedreven door mensen) is de index gelijk aan een samenvatting van alle geïndexeerde [..]
Bron: conba.be

4

5 Thumbs up   4 Thumbs down

Sem


(2) Zie Search Engine Marketing. Staat ook voor de statistische techniek 'Structural Equation Modeling'. Deze multivariate techniek is in staat het conversieproces beter te analyseren en te begrijpen.
Bron: conba.be

5

4 Thumbs up   7 Thumbs down

SPAM


Term afkomstig van ongewenste e-mail. Ook ongewenste zaken om de zoekmachine te misleiden duiden we aan als spam.
Bron: conba.be

6

3 Thumbs up   12 Thumbs down

algoritme


Een verzameling van regels die een zoekmachine gebruikt om pagina's te rangschikken als antwoord op een query. Elke zoekmachine heeft een eigen algoritme. Geen enkele maakt het algoritme echter volledig bekend. Bovendien wordt het algoritme voortdurend bijgeschaafd.
Bron: conba.be

7

3 Thumbs up   3 Thumbs down

branding


Het scheppen van een Brand. Een brand is een merk. Het is een associatief psychologisch gegeven in hoofde van de consument. Marketeers proberen in het proces van Branding de psychologische associaties te sturen. Branding is het proces van het vorm geven aan de psychologische associaties in hoofde van de consument.
Bron: conba.be

8

3 Thumbs up   2 Thumbs down

Design


Letterlijk vertaald: "ontwerp". In het Nederlands wordt design meestal gebruikt om bijzondere vormgeving aan te duiden. Het design van een website richt zich naar gebruiksvriendelijkheid en grafische schoonheid.
Bron: conba.be

9

3 Thumbs up   3 Thumbs down

query


Zie zoekterm. De ingegeven trefwoorden in een zoekmachine.
Bron: conba.be

10

3 Thumbs up   5 Thumbs down

registratie


Het toevoegen van de website onder een directory. Ook Submission.
Bron: conba.be


Login in om alle 97 betekenissen te bekijken