conba.be

Upvotes ontvangen63
Downvotes ontvangen102
Karma:-40 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (97)

1

13   5

content


Letterlijk vertaald: "inhoud". Het woord content wordt vooral gebruikt wanneer men het over digitale informatie heeft. Content kan zowel tekst, video als audio zijn.
Bron: conba.be

2

5   7

convergentie


Door de technologische evolutie worden verschillende media in elkaars (digitale) richting gedreven. De inhoud van de verschillende zijn dan onderling uitwisselbaar. Vb: VTM website: televisienieuws op het internet ter beschikking.
Bron: conba.be

3

5   16

index


De verzameling aan informatie waar een zoekmachine zijn informatie in zoekt na het ingeven van een trefwoord of query. Bij crawlergebaseerde zoekmachines is de index niet meer en niet minder dan copies van alle door hen afgeschuimde webpagina's. Bij directories (aangedreven door mensen) is de index gelijk aan een samenvatting van alle geïndexeerde [..]
Bron: conba.be

4

5   4

sem


(2) Zie Search Engine Marketing. Staat ook voor de statistische techniek 'Structural Equation Modeling'. Deze multivariate techniek is in staat het conversieproces beter te analyseren en te begrijpen.
Bron: conba.be

5

4   7

spam


Term afkomstig van ongewenste e-mail. Ook ongewenste zaken om de zoekmachine te misleiden duiden we aan als spam.
Bron: conba.be

6

3   11

algoritme


Een verzameling van regels die een zoekmachine gebruikt om pagina's te rangschikken als antwoord op een query. Elke zoekmachine heeft een eigen algoritme. Geen enkele maakt het algoritme echter volledig bekend. Bovendien wordt het algoritme voortdurend bijgeschaafd.
Bron: conba.be

7

3   3

branding


Het scheppen van een Brand. Een brand is een merk. Het is een associatief psychologisch gegeven in hoofde van de consument. Marketeers proberen in het proces van Branding de psychologische associaties te sturen. Branding is het proces van het vorm geven aan de psychologische associaties in hoofde van de consument.
Bron: conba.be

8

3   2

design


Letterlijk vertaald: "ontwerp". In het Nederlands wordt design meestal gebruikt om bijzondere vormgeving aan te duiden. Het design van een website richt zich naar gebruiksvriendelijkheid en grafische schoonheid.
Bron: conba.be

9

3   5

registratie


Het toevoegen van de website onder een directory. Ook Submission.
Bron: conba.be

10

3   21

robot


Zie Crawler
Bron: conba.be


Login in om alle 97 betekenissen te bekijken