1 |
afdronksmaakindruk na uitspugen of inslikken van de wijn; belangrijk om de kwaliteit te bepalen. Hoe intenser en langer de afdronk waarneembaar is, des te beter de wijn
|
2 |
afdronkDe smaakindruk die in de mond achterblijft, meteen nadat de wijn is uitgespuugd of doorgeslikt. De intensiteit is per wijn wisselend. Vaak is de lengte van de afdronk een graadmeter voor de kwaliteit van de wijn.
|
3 |
afdronkSmaakindruk na uitspugen of inslikken van de wijn; belangrijk om de kwaliteit te bepalen. Hoe intenser en langer de afdronk waarneembaar is, des te beter de wijn
|
4 |
afdronkDe smaakimpressie die een wijn direct na het doorslikken of uitspugen in de mond achterlaat. De lengte en intensiteit van de afdronk wordt vaak als graadmeter gezien voor de kwaliteit van de wijn.
|
<< acetaldehyde | agiogitiko >> |