Betekenis Relevantie
Wat betekent Relevantie? Hieronder vind je 6 betekenissen van het woord Relevantie. Je kunt ook zelf een definitie van Relevantie toevoegen.

1

22   6

Relevantie


De relevantie van iets, is hoe belangrijk en betekenisvol datgene is (in een bepaalde discussie, bespreking, overweging, ...). Het een bepalende factor die de interpretatie of de gevolgen van iets anders wezenlijk kan veranderen.

Relevantie is een erg subjectief gegeven. Wat jij een relevante informatie vindt voor een bepaalde discussie, is dat niet noodzakelijkerwijs voor iemand anders.


De relevantie van de omzetcijfers voor de beoordeling van het succes van een bedrijf, wordt door de meeste mensen erkend.
martijnver - 8 oktober 2018

2

15   9

Relevantie


Belang, Belangrijkheid, Betekenis, Ernst, Gewichtigheid, Importantie, Significatie, Waarde, Zin, Zwaarte
Bron: complete-encyclopedie.nl

3

7   11

Relevantie


Te vatten in vragen als: Past het project / programma binnen het beleid of binnen de missie die de organisatie zich stelt?
Bron: noordzuidkaart.be

4

4   10

Relevantie


Te vatten in vragen als: Past het project / programma binnen het beleid of binnen de missie die de organisatie zich stelt? Is het project / programma een antwoord of een bijdrage aan een problematiek, noden, prioriteiten die belangrijk zijn voor een groep van mensen, organisatie, context?
Bron: vvsg.be

5

2   9

Relevantie


Geeft de verhouding weer tussen de bij een zoekgang gevonden relevante informatie en het al gevonden materiaal
Bron: labyrinth.rienkjonker.nl

6

3   10

Relevantie


Wanneer websites die naar elkaar linken vergelijkbare inhoud hebben is er sprake van relevantie. Dit is voor zoekmachines erg belangrijk. Relevantie wordt door zoekmachines bepaald aan de hand van: De inhoud op beide pagina's in de titels, meta tags, alt-attribuut en tekst. Ook de omliggende pagin...
anoniem - 17 februari 2016

Betekenis van Relevantie toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< Relatieven Render >>
Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen