voedselencyclopedie.nl

Website:http://www.voedselencyclopedie.nl
Upvotes ontvangen18
Downvotes ontvangen34
Karma:-15 (upvotes-downvotes)



0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.



Betekenissen (66)

1

12   22

Welzijn


- Gezondheid - Lichaam
Bron: voedselencyclopedie.nl

2

2   2

Eten


- Zelf koken - Uit eten - Catering
Bron: voedselencyclopedie.nl

3

2   1

Boeken


Literatuurlijst gebruikt als bronnen bij het schrijven van verschillende lemma's: - 100% Natuur lifestyle - Bewust lekker leven - 12 Steps to Raw Foods - 300 vragen over biologisch tuinieren, Hollandi [..]
Bron: voedselencyclopedie.nl

4

1   3

Voeding


Voeding is datgene wat iemand moet eten om in leven en gezond te blijven. Dit is bv. groente, fruit en noten. Alles wat nog meer naar binnen gewerkt wordt en dat niet bedoeld is om in leven en gezond [..]
Bron: voedselencyclopedie.nl

5

1   1

Koek


Elke week gratis een recept per email ontvangen? Geef je op via contact. Abrikoos-biscuit-taart Abrikoos-chocolade-balletjes Amandelkoekjes Ananas-banaan-kokos-taart Appelcake Appelkruimel Appeltaart [..]
Bron: voedselencyclopedie.nl

6

0   0

Zembla: over voedselverspilling


Bekijk de video in andere formaten.
Bron: voedselencyclopedie.nl

7

0   2

Welkom


Voedsel is gezondheid Voedsel is belangrijk, zonder voedsel word je ziek en ga je dood, niet meteen maar wel vrij snel. Ook van te weinig, te veel of ongezond eten kan je ziek worden. De keuze voor wa [..]
Bron: voedselencyclopedie.nl

8

0   0

Voorjaarsworkshop Lekker Landschap


Op 15 mei organiseert Michiel Bussink weer een voor iedereen toegankelijke workshop over en met wilde eetbare planten en bloemen: Na een introductie gaan we naar buiten, voor een wandeling door bossen [..]
Bron: voedselencyclopedie.nl

9

0   0

Vokomokum


Vokomokum is een biologische voedsel ko-operative in Amsterdam. Vokomokum is een groeiend collectief van uiteenlopende mensen die hun voedsel op een eerlijke en sociale manier willen verkrijgen. Het w [..]
Bron: voedselencyclopedie.nl

10

0   0

Voer voor consumenten


Duurzaam en verantwoord produceren van voedsel staat momenteel bijzonder in de belangstelling. De afstand tussen producent en consument is echter groter dan ooit, terwijl het gaat om een primaire leve [..]
Bron: voedselencyclopedie.nl


Login in om alle 66 betekenissen te bekijken