1 |
rouxRoux is een mengsel van verhit vet en bloem, dat als basis dient voor sauzen en verschillende soorten soepen. Roux komt uit de Franse keuken. Een roux bestaat meestal uit roomboter en bloem in een ver [..]
|
2 |
rouxEr zijn drie soorten roux een blanke, bruine en blonde dit is een bind middel dat gebruikt word om gebonden sausen te maken of soepen.
|
3 |
rouxMengsel van gelijke hoeveelheden gesmolten boter en bloem. Wordt gebruikt voor het binden van soepen en sausen.
|
4 |
rouxEen mengsel van boter en bloem, min of meer gekleurd.
|
5 |
rouxOrigin: France Meaning: red
|
6 |
rouxEen mengsel van gelijke delen bloem en boter om sausen te binden. Boter smelten op een zacht vuur en de bloem eronder mengen.
|
7 |
rouxRoux is een Franse meisjesnaam.
|
8 |
rouxFranse meisjesnaam. Betekenis: Rood
|
9 |
rouxRoux is een dorp in de Belgische provincie Henegouwen, en een deelgemeente van de Waalse stad Charleroi.
|
<< Roofpantservissen | Roofsalamanders >> |