1 |
deeg gekneed mengsel Voorbeeld: voor het deeg van pasta heb j [..]
|
2 |
deegzn. deeg (om te bakken) WBD dêegmesjien - mengmachine voor deeg WBD dêegtròg - baktrog (kuip voor eerste bewerking van deeg) WBD dêegkòrst - krabsel (deeg dat zich aan de zijkanten en op de bodem v [..]
|
3 |
deeghet ongebakken kneedbare uitgangsmateriaal voor het bakken van diverse broden en gebak, vervaardigd van meel aangevuld met rijsmiddelen (gist, bakpoeder, ei, ...), vloeistoffen (melk, water, ...) en s [..]
|
4 |
deegKneedbare grondstof voor gebak.
|
5 |
deegDeeg is het ongebakken basisproduct voor diverse broden en gebak. De basisingrediënten van deeg zijn bloem en water (of andere vloeistoffen zoals melk, vruchtensap). Dit wordt aangevuld met rijsmiddel [..]
|
6 |
deegDeeg is het ongebakken basisproduct voor diverse broden en gebak. De basisingrediënten van deeg zijn bloem en water (of andere vloeistoffen zoals melk, vruchtensap). Dit wordt aangevuld met rijsmiddel [..]
|
7 |
deegDeeg is het ongebakken basisproduct voor diverse broden en gebak. De basisingrediënten van deeg zijn bloem en water (of andere vloeistoffen zoals melk, vruchtensap). Dit wordt aangevuld met rijsmiddel [..]
|
8 |
deegvoordeel van hebben, mengsel van meel en water/melk
|
9 |
deegvoordeel van hebben, mengsel van meel en water/melk
|
10 |
deegvoordeel van hebben, mengsel van meel en water/melk
|
11 |
deegDeeg, o. gmv. mengsel van eenige vaste zelfstandigheid met eene vloeistof, (inz. van meel met water); (fig.) zij zijn allen van één -, allen van dezelfde soort; ter -, zie DEGE. *-ACHTIG, bn. naar dee [..]
|
12 |
deeggekneed mengsel van meel of bloem met een rijsmiddel (gist, bakpoeder of ei), een vloeistof (melk of water) en een vetstof (boter of olie), om er bijvoorbeeld brood of gebak van te bakken; bakdeeg In het taalgebruik niet altijd onderscheiden van beslag (zie het laatste voorbeeld). Strikt genomen is deeg dikker en kneedbaar. Bij deeg wordt de bloem [..]
|
13 |
deegvoordeel van hebben, mengsel van meel en water/melk
|
<< Deedra | Deegan >> |