Betekenis Brunoise
Wat betekent Brunoise? Hieronder vind je 4 betekenissen van het woord Brunoise. Je kunt ook zelf een definitie van Brunoise toevoegen.

1

1 Thumbs up   0 Thumbs down

Brunoise


Mengsel van zeer fijn gesneden stukjes groente. (dobbelsteentjes)
Bron: heerlijktafelen.nl (offline)

2

0 Thumbs up   1 Thumbs down

Brunoise


Brunoise is een culinaire vakterm voor alles wat eetbaar is en in blokjes gesneden wordt. Vaak worden de blokjes even in boter, vet of olie bruin gebraden, als onderdeel van garnituur; ook alle fijnge [..]
Bron: nl.wikipedia.org

3

1 Thumbs up   2 Thumbs down

Brunoise


een snij vorm in het model dobbelsteentjes meestal 5 bij 5 mm .
Bron: dicksdigitalekookboek.nl

4

0 Thumbs up   2 Thumbs down

Brunoise


In kleine blokjes snijden van groenten, vlees, vis, etc. Wordt gebruikt in vullingen, als garnituur in soep, etc
Bron: devlamindepan.nl (offline)





<< Barfen Boğazköy >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen