Betekenis Astroloog

Wat betekent Astroloog? Hieronder vind je 4 betekenissen van het woord Astroloog. Je kunt ook zelf een definitie van Astroloog toevoegen.

1.

4   3

Astroloog


Een Astroloog kan met gegevens over je geboorteplaats, geboortetijd en geboortedatum berekeningen maken aan de hand van de sterren en planeten. Een prachtige eeuwenoude wetenschap, waarmee veel mensen op weg geholpen worden. Zo geven de standen van de planeten aan wanneer er in je leven grote en kleine en mooie gebeurtenissen plaatsvinden. Een horoscoop kan veel inzichten bieden en je helpen bij het maken van keuzes en persoonlijke ontwikkelingen.Binnen het vak van de Astroloog zijn meerdere vakgerichte takken of specialisaties. Zo is uit een geboortehoroscoop heel veel informatie te halen, die gebruikt kan worden bij het geven van bijvoorbeeld relatie advies, liefdesadvies, financiƫle prognoses, zakelijk advies, toekomst prognoses of karakteranalyses. Uit een horoscoop kunnen de meeste astrologen zelfs opmaken wat je aan kennis en vaardigheden hebt meegenomen uit vorige levens. Ook als je hulp nodig hebt bij bijvoorbeeld de opvoeding van kinderen, kan een horoscoop inzicht bieden en van daaruit ondersteunen. Astroloog wordt men niet zomaar. Hier is een vaak lange en intensieve opleiding aan vooraf gegaan, die met name ook gericht is op het overbrengen van de informatie, zodat je dat kunt toepassen in je leven.
Bron: pcpbeurs.nl

2.

5   5

Astroloog


Een astroloog is een beoefenaar van astrologie. Hij gaat daarbij steeds uit van een verband tussen de kosmos en het leven op aarde. Dit verband zou hem in staat moeten stellen uitspraken te doen over tal van zaken. Een astroloog zal typisch een horoscoop tekenen voor het ogenblik dat een bepaalde gebeurtenis zoals iemands geboorte plaatsvindt. Hierbij noteert hij - of de computersoftware- op het horoscoopwiel de precieze plaats van de planeten en andere elementen die hij van belang acht voor de interpretatie.
Bron: nl.wikipedia.org

3.

3   4

astroloog


iemand die op grond van de veronderstelde invloed die de stand en bewegingen van hemellichamen op het aardse uitoefenen, voorspellingen doet en karakterbeschrijvingen voor personen opstelt
Bron: anw.inl.nl

4.

4   7

astroloog


( beroep ) een beoefenaar van de astrologie
Bron: nl.wiktionary.org


Betekenis van Astroloog toevoegen.
Betekenis:
NSFW / 18+
Aantal woorden:

+ Meer opties
Naam:
E-mail: (* optioneel)
 

<< Zonnelogos Nummeroloog >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen