vlis.nl

Upvotes ontvangen115
Downvotes ontvangen202
Karma:-86 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (135)

1

29 Thumbs up   9 Thumbs down

username


Uw gebruikersnaam. De username of loginnaam hebt u samen met het wachtwoord (password) nodig om toegang te krijgen op een server. V
Bron: vlis.nl

2

11 Thumbs up   12 Thumbs down

WWW


(World Wide Web) Internet-systeem dat over de hele wereld multimedia-documenten koppelt met behulp van hypertekst. Hierdoor wordt de informatie die documenten met elkaar delen, gemakkelijk toegankelijk en volledig onafhankelijk van de fysieke locatie. X
Bron: vlis.nl

3

9 Thumbs up   4 Thumbs down

password


Wachtwoord. Samen met uw username nodig om toegang te krijgen op een server. Het password wordt bij het intypen in sterretjes weergegeven en blijft voor anderen onbekend.
Bron: vlis.nl

4

6 Thumbs up   19 Thumbs down

pictogram


Een icoontje dat onder andere in Windows wordt gebruikt voor het weergeven van bestanden en snelkoppelingen op het bureaublad.
Bron: vlis.nl

5

6 Thumbs up   22 Thumbs down

robot


'Robot's worden meestal genoemd in het kader van het WWW. Dan zijn het programma's die het Web doorkruisen op zoek naar informatie, misschien om deze op te nemen in een search engine of om fouten op weblocaties te vinden of iets dergelijks.
Bron: vlis.nl

6

5 Thumbs up   10 Thumbs down

Capaciteit


De hoogst mogelijke (betrouwbare) verzendingssnelheid voor een kanaal, circuit of apparaat. Capaciteit kan worden uitgedrukt in brute snelheid of netto doorvoervermogen.
Bron: vlis.nl

7

5 Thumbs up   23 Thumbs down

digitaal


Een apparaat of methode waarbij gebruik wordt gemaakt van gescheiden variaties in spanning, frequentie, amplitude, locatie, enz., om binaire (nul of een) signalen voor geluid, video, computergegevens of andere informatie over te dragen.
Bron: vlis.nl

8

4 Thumbs up   2 Thumbs down

Netwerk


Bron: vlis.nl   NSFW / 18+

9

4 Thumbs up   7 Thumbs down

signaal


Een gebeurtenisgerichte situatieverandering (bijv. een toon, frequentieverschuiving, binaire waarde, alarm, bericht, enzovoort).
Bron: vlis.nl

10

4 Thumbs up   5 Thumbs down

surfen


Het met de muis aanklikken van hyperlinks in een webpagina om zo op een andere webpagina te komen. T
Bron: vlis.nl


Login in om alle 135 betekenissen te bekijken