proline.nl

Upvotes ontvangen46
Downvotes ontvangen127
Karma:-82 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (35)

1

13 Thumbs up   46 Thumbs down

Crush


Vernietigt een lokatie volledig. Als de lokatie bepantserd was, vernietigt hij het pantser op die plek. Een schild word vernietigd door Crush schade. Een Crush opgevangen op je wapen geldt alsnog als een Strike (zie hierboven).
Bron: proline.nl

2

8 Thumbs up   11 Thumbs down

Spirit


De neutrale geestkrachten van de wereld hebben dit wapen versterkt. Doet voor normale wezens gewoon 1 schade, doch kan grote problemen vormen voor bovennatuurlijke wezens (feeën, satyrs, bosgeesten).
Bron: proline.nl

3

5 Thumbs up   20 Thumbs down

termen


In Character. In het spel, je speelt je karakter, niet jezelf. Iedereen die in kostuum op het IC terrein is, is op dat moment IC. Ook als je even geen zin hebt... IC wordt ook wel "binnenspels" genoemd.
Bron: proline.nl

4

5 Thumbs up   24 Thumbs down

Karakter


De rol met achterliggende vaardigheden die je tijdens het evenement speelt.
Bron: proline.nl

5

2 Thumbs up   2 Thumbs down

home


Over Expiatio
Bron: proline.nl

6

2 Thumbs up   2 Thumbs down

OC


Out Character. Niet deelnemend aan het spel. Als iemand OC is, heeft hij zijn hand omhoog. Dit teken mag je alleen gebruiken als je bijvoorbeeld even met een spelleider moet praten, niet als er monsters aankomen, bijvoorbeeld. OC wordt ook wel "buitenspels" genoemd.
Bron: proline.nl

7

2 Thumbs up   3 Thumbs down

blunt


Bron: proline.nl   NSFW / 18+

8

2 Thumbs up   7 Thumbs down

Poison


Het vergif van deze aanval heeft een bepaald effect, wat meteen genoemd wordt bij de aanval, bijvoorbeeld "Sleep poison" of "Fatal poison". Daarna moet niet alleen de schade genezen worden, maar ook het gif verwijderd worden. Als het gif niet verwijderd wordt, blijft het effect. Als het een schade effect was, krijg je het na 5 seconden gewoon nog [..]
Bron: proline.nl

9

2 Thumbs up   5 Thumbs down

Terror


Als Fear al eng was, is Terror nog een aantal stapjes hoger. Beeld je het engste in wat je kunt verzinnen, en dan nog enger, dat is het effect van Terror... Slechts de grootste en engste wezens zullen Terror kunnen rondstrooien. Een uur lang is het voor je onmogelijk ook maar te kijken naar dat wezen, laat staan in de buurt komen! Dit is een Gee [..]
Bron: proline.nl

10

2 Thumbs up   3 Thumbs down

torture


Hevige pijnen gieren door je lichaam. 30 seconden lang kun je niets anders dan ineenkrimpen en schreeuwen. Dit is een Fysiek effect (zie het Spreukenboekje).
Bron: proline.nl


Login in om alle 35 betekenissen te bekijken