directa.nl

Website:https://www.directa.nl/
Upvotes ontvangen20
Downvotes ontvangen37
Karma:-16 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (52)

1

4 Thumbs up   12 Thumbs down

ontbindingsrecht


U kunt de overeenkomst op afstand zonder een boete verschuldigd te zijn en zonder opgave van redenen ontbinden gedurende veertien kalenderdagen met ingang van de dag waarop die overeenkomst is aangegaan, dan wel, indien gedurende veertien kalenderdagen met ingang van de dag waarop de informatie die Directa.nl u dient te verstrekken, is ontvangen. I [..]
Bron: directa.nl (offline)

2

3 Thumbs up   1 Thumbs down

kredietlimiet


Dit is het maximaal te lenen geldbedrag. Bij het bepalen van het maximale kredietbedrag wordt er onder andere gekeken naar uw inkomen, vaste lasten en persoonlijke situatie. Op basis hiervan wordt berekend hoeveel geld u verantwoord kunt lenen.
Bron: directa.nl (offline)

3

3 Thumbs up   2 Thumbs down

storno


Een storno is een mislukte automatische incasso. Dit is een automatische incasso die in eerste instantie succesvol is uitgevoerd door de bankinstelling, maar die in tweede instantie is geweigerd. Dit kan door bankinstelling of door de rekeninghouder zelf zijn teruggedraaid.   Het storneren lukt niet altijd, omdat er een aantal v [..]
Bron: directa.nl (offline)

4

3 Thumbs up   1 Thumbs down

uitstaand saldo


Het uitstaand saldo is het geldbedrag dat u als kredietnemer op dat exacte moment nog moet betalen aan de kredietgever. De rente is hier mogelijk al bij in berekend. Het uitstaande saldo geeft dus de schuld aan die u hebt openstaan bij Directa.nl.
Bron: directa.nl (offline)

5

1 Thumbs up   2 Thumbs down

autofinanciering


De persoonlijke lening of doorlopend krediet is de ideale autofinanciering wanneer u plannen heeft voor een nieuwe of tweedehands auto. Een eenmalig grote uitgave doen, zoals de aanschaf van bijvoorbeeld een auto, doet u gemakkelijk via onze persoonlijke lening of doorlopend krediet. Directa.nl heeft geen specifieke autolening, maar heeft haar kred [..]
Bron: directa.nl (offline)

6

1 Thumbs up   4 Thumbs down

intermediair


Een intermediair is een tussenpersoon die leningen of kredieten van verschillende aanbieders verkoopt. Hij werkt meestal op provisiebasis: hij krijgt een vergoeding van de financiële instelling waarvoor hij bemiddelt.
Bron: directa.nl (offline)

7

1 Thumbs up   2 Thumbs down

krediet


Krediet is een economische term voor een lening. Directa.nl biedt u zowel de duidelijke Persoonlijke lening als het flexibele Doorlopende krediet.
Bron: directa.nl (offline)

8

1 Thumbs up   0 Thumbs down

looptijd


Dit is de periode, vanaf het moment van afsluiten tot aan het moment van de laatste aflossing, waarin u de lening terug dient te betalen. Bij een doorlopend krediet is er alleen sprake van een theoretische looptijd. U kunt afgeloste bedragen namelijk altijd opnieuw opnemen.
Bron: directa.nl (offline)

9

1 Thumbs up   0 Thumbs down

nibud


Het NIBUD staat voor Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting. Zij is een onafhankelijke stichting die informeert en adviseert over financiën van huishoudens. Het Nibud richt zich daarbij vooral op consumenten, maar ook op professionals die werken bij de overheid en de financiële en maatschappelijke dienstverlening.
Bron: directa.nl (offline)

10

1 Thumbs up   4 Thumbs down

offerte


Wanneer u een lening of krediet wilt afsluiten kunt u bij verschillende aanbieders informatie opvragen die afgestemd is op uw persoonlijke situatie. Dit noemt men een offerte. De offerte geeft onder andere aan wat de kosten van de lening of het krediet zijn. Het aanvragen van een offerte bij Directa.nl is geheel vrijblijvend. U zit b [..]
Bron: directa.nl (offline)


Login in om alle 52 betekenissen te bekijken