Betekenis onderhandeling
Wat betekent onderhandeling? Hieronder vind je 4 betekenissen van het woord onderhandeling. Je kunt ook zelf een definitie van onderhandeling toevoegen.

1

3 Thumbs up   3 Thumbs down

onderhandeling


een proces van overleg waarbij partijen trachten tot een voor beiden aanvaardbare afspraak te komen De onderhandelingen zaten volledig in het slop.
Bron: nl.wiktionary.org

2

2 Thumbs up   2 Thumbs down

onderhandeling


ruggespraak houden en overleggen om zo tot overeenstemming te komen over wat er zal gebeuren in een SM spel met betrekking tot voorkeuren, wensen, grenzen, gezondheidszaken, rollen enz.
Bron: subsandmasters.com

3

2 Thumbs up   3 Thumbs down

onderhandeling


Een onderhandeling is een proces waarmee twee personen of groepen (de partijen) proberen om door middel van voorstellen en tegenvoorstellen tot een overeenkomst te komen. Onderhandelen is naar zijn aa [..]
Bron: nl.wikipedia.org

4

2 Thumbs up   3 Thumbs down

onderhandeling


U bent in onderhandeling als de verkoper reageert op uw bod en een tegenbod doet. De verkopende makelaar kan ook uitdrukkelijk aangeven dat hij met u in onderhandeling is. U bent niet in onderhandeling als de verkopende makelaar aangeeft dat hij uw bod met de verkoper zal overleggen en ook niet als er geen tegenbod komt (u kunt niet afdwingen dat u [..]
Bron: trans-fair.org

<< onderhandelen ontmoedigen >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen