Betekenis Déglaceren
Wat betekent Déglaceren? Hieronder vind je 4 betekenissen van het woord Déglaceren. Je kunt ook zelf een definitie van Déglaceren toevoegen.

1

2 Thumbs up   1 Thumbs down

Déglaceren


Het ontvetten van bouillons.
Bron: dicksdigitalekookboek.nl

2

1 Thumbs up   1 Thumbs down

Déglaceren


De aromatische aanbaksels worden geblust met fumet, bouillon of wijn ( madeira, port, witte wijn) en daarna onder verwarmen losgeroerd van de bodem, waarna de saus bereid wordt.
Bron: kip.be

3

0 Thumbs up   0 Thumbs down

Déglaceren


Loskoken van jus, ook blussen genoemd.
Bron: devlamindepan.nl

4

1 Thumbs up   1 Thumbs down

Déglaceren


Het bevochtigen van een pan waarin gebraden of gebakken is met een vloeistof om het aanbaksel los te maken.
Bron: heerlijktafelen.nl




<< Découperen Corser >>