Betekenis Impairment
Wat betekent Impairment? Hieronder vind je 4 betekenissen van het woord Impairment. Je kunt ook zelf een definitie van Impairment toevoegen.

1

3   2

Impairment


waardevermindering
anoniem - 30 november 2010

2

1   0

Impairment


Bijzondere herwaardering van een op de balans staand actief. In de operationele lease gaat het daarbij over de afwaardering van het rijdende leasepark in verband met te verwachten verliezen aan het einde van het contract.
Bron: terbergleasing.nl

3

1   0

impairment


Onder het begrip impairment verstaan we het verlies van goodwil door een onderneming door enerzijds een structurele verslechtering op de markten waarop dit bedrijf zelf actief is of anderzijds een daling van de beurswaarde van vergelijkbare bedrijven. Dus als AKZO een flinke tik krijgt, gaat de koers van DSM waarschijnlijk ook naar beneden.
Bron: the-web-library.com

4

0   0

impairment


Het verlies van goodwil door een onderneming door enerzijds een structurele verslechtering op de markten waarop dit bedrijf zelf actief is of anderzijds een daling van de beurswaarde van vergelijkbare bedrijven. Bijvoorbeeld: als AKZO een flinke tik krijgt, gaat de koers van DSM waarschijnlijk ook naar beneden.
Bron: ondernemersunited.nl


Betekenis van Impairment toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< impact impasse >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen