Betekenis token

Wat betekent token? Hieronder vind je 6 betekenissen van het woord token. Je kunt ook zelf een definitie van token toevoegen.

1.

2   0

token


Object dat een toegangsrecht aangeeft.
Bron: 4umi.com

2.

0   0

Token


.0. Een apparaat of nummer waarmee je je kunt identificeren .1. Het recht om iets te zeggen in een Token Ring systeem Zie ook: Token Ring
Bron: icer.nl

3.

0   0

Token


Een token is over het algemeen een reeks cijfers of karakters die 'niet te verzinnen' is. Iemand die in het bezit is van het token kan het dus niet verzonnen hebben en bewijst daarmee het token te hebben. Dit bewijs wordt op twee manieren gebruikt: Een voorbeeld van een persoonlijk token is een pin (persoonlijk identificatienummer), een reeks van vier cijfers die een klant moet onthouden en intikken op een geldautomaat bij het opnemen van geld of bij het aanzetten van de gsm om de simkaart te activeren. De bankautomaat leidt uit de gegevens op de pas af wie de klant zou moeten zijn, en controleert de identiteit van de klant door hem de pincode te vragen. Een voorbeeld van het tweede geval is het zogenaamde token-ringnetwerk waarbij computers op een netwerk alleen mogen zenden als ze het token hebben. Een nauwkeurig omschreven protocol zorgt ervoor dat onder normale omstandigheden nooit twee machines het token hebben.
Bron: nl.wikipedia.org

4.

0   0

Token


Bekijk veiligheidsapparaat (security device)
Bron: mozbrowser.nl

5.

0   0

Token


  Een unieke bitcombinatie of bericht dat op het netwerk tussen stations (meestal masters) circuleert. Een station dat het token heeft, heeft het recht op zenden.
Bron: profibuscenter.nl

6.

0   0

Token


  Een unieke bitcombinatie of bericht dat op het netwerk tussen stations (meestal masters) circuleert. Een station dat het token heeft, heeft het recht op zenden.
Bron: procentec.nl


Betekenis van token toevoegen.
Betekenis:
NSFW / 18+
Aantal woorden:

+ Meer opties
Naam:
E-mail: (* optioneel)
 

<< Tokeh Toki >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen