Betekenis mf

Wat betekent mf? Hieronder vind je 7 betekenissen van het woord mf. Je kunt ook zelf een definitie van mf toevoegen.

1.

0   0

mf


De afkorting "mf" betekent "mezzoforte".
anoniem op 2009-12-06

2.

0   0

MF


Afkorting van 'Midden Frequentie'. De verschilfrequentie die ontstaat als men de ontvangst-frequentie van een radio, TV of radar mengt met de frequentie van de locale oscillator. De MF blijft constant bij het afstemmen van de ontvanger op een andere zender. De meeste apparaten maken gebruik van onderstaande gestandaardiseerde MF's: - AM-ontvangers: 455 kHz; - FM-ontvangers: 10,7 MHz; - TV-beeld: 38,9 MHz; - TV-geluid: 33,4 MHz; - TV-hulpdraaggolf: 34,47 MHz; - Radar: 30 MHz of 60 MHz; - Breedband-ontvangers: 70 MHz.
Bron: vego.nl

3.

0   0

MF


MF is een historisch merk van motorfietsen. Moto Française. Frans merk dat in 1981 een 650cc-machine presenteerde. Het blok kwam uit een Citroën Visa, en er werden veel Moto Guzzi-onderdelen gebruikt, met name de aandrijflijn, het frame en de wielen. Het autoblok zag er in het motorframe uitermate rommelig uit. Ten slotte kwam er normaal een motorkap overheen en dan was er van de rommel weinig te zien. Technicus Louis-Marie Boccardo, die eerder betrokken was bij het BFG-project, ging later zijn eigen merk Boccardo bouwen. Zowel BFG, MF en Boccardo werden geen succes. Er was nog een merk met de naam MF: zie MF (Neurenberg) Ook de Hirondelle-motorfietsen, geproduceerd door Manufacture Française d’Armes et Cycles de Saint-Étienne hadden de letters "MF" op het motordeksel staan.
Bron: nl.wikipedia.org

4.

0   0

MF


MF is een historisch merk van motorfietsen. De bedrijfsnaam was: Motorfahrzeugfabrik Max Fischer, Nürnberg-Johannis. MF was een Duitse firma die motorfietsen leverde met 492cc-BMW-boxermotoren en 347- en 497cc-Blackburne-eencilinder zijklepmotoren. De productie begon in 1922 met BMW-motoren, maar toen BMW in 1923 zelf motorfietsen ging produceren stopte de verkoop van inbouwmotoren aan derden. Waarschijnlijk was dat het moment dat MF overschakelde op de Britse Blackburne-motoren. In die jaren begonnen hondenden kleine bedrijfjes in Duitsland motorfietsen te produceren, vooral gericht op de behoefte aan goedkoop vervoer na de Eerste Wereldoorlog. De overlevingskansen voor die merken waren zo klein dat er in één jaar (1925) meer dan 150 verdwenen. Dat gebeurde ook met de Motorfahrzeugfabrik Max Fischer. Er was nog een merk met de naam MF, zie MF (Frankrijk)
Bron: nl.wikipedia.org

5.

0   0

MF


MF kan verwijzen naar: MF (Frankrijk), een Frans historisch motorfietsmerk MF (Neurenberg), een Duits historisch motorfietsmerk MF, IC2 treinstellen van de Regionstog MF uitzendbureau, een uitzendbureau dat actief is in de administratie sector, de productie, techniek en horeca met vestigingen in Noord-, Oost- en Midden-Nederland. Massey Ferguson, een tractormerk, tegenwoordig onderdeel van AGCO Middengolf (Medium Frequency) Mycosis fungoides, een huidziekte mF kan verwijzen naar: De millifarad, een eenheid elektrische capaciteit mf kan verwijzen naar: Mezzoforte (dynamiek), een muziekterm
Bron: nl.wikipedia.org

6.

0   0

MF


1: Microfilament. 2: Melamineformaldehyde.
Bron: dehelianthus-haarlem.nl

7.

0   5

mf


MF is een scheldwoord en betekent dus dat hij/zij je een motherfucker noemt.
Jacob op 2016-12-29


Betekenis van mf toevoegen.
Betekenis:
NSFW / 18+
Aantal woorden:

+ Meer opties
Naam:
E-mail: (* optioneel)
 

<< mevr. of mw. MFP >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen