Betekenis Walmart

Wat betekent Walmart? Hieronder vind je 2 betekenissen van het woord Walmart. Je kunt ook zelf een definitie van Walmart toevoegen.

1.

0   0

Walmart


Walmart is een Amerikaanse supermarktketen. Het bedrijf is opgericht door Sam Walton in 1962, op 31 oktober, en kreeg een beursnotering in 1972. Walmarts hoofdkantoor staat in Bentonville, Arkansas. In 2010 was het de grootste particuliere werkgever. Ook is het het grootste detailhandelsconcern ter wereld. Walmart is ook eigenaar van Sam’s Club, een ander Amerikaans detailhandelsconcern. Walmart heeft 8.500 winkels in 15 landen, met 55 verschillende namen. Walmart opereert onder zijn eigen naam in de Verenigde Staten en Puerto Rico. Walmart opereert in Mexico onder de naam Wallmex, in het Verenigd Koninkrijk als Asda, in Japan als Seiyu en in India als Best Price. Walmart heeft ook winkels in Argentinië, Brazilië, Canada en Volksrepubliek China. Het concern is dankzij de aankoop van Massmart ook actief in Afrika. Walmarts investeringen in het buitenland hebben wisselend succes. In landen als Duitsland en Zuid-Korea heeft Walmart zijn winkels verkocht, omdat ze geen succes hadden.
Bron: nl.wikipedia.org

2.

0   0

Walmart


Een Amerikaanse supermarktketen. Het bedrijf is opgericht door Sam Walton in 1962, op 31 oktober, en kreeg een beursnotering in 1972. Walmarts hoofdkantoor staat in Bentonville, Arkansas. In 2010 was het de grootste particuliere werkgever. Ook is het het grootste…Lees meer ›
Bron: volkabulaire.nl


Betekenis van Walmart toevoegen.
Betekenis:
NSFW / 18+
Aantal woorden:

+ Meer opties
Naam:
E-mail: (* optioneel)
 

<< woman Weeaboo >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen