Betekenis Typhoon

Wat betekent Typhoon? Hieronder vind je 4 betekenissen van het woord Typhoon. Je kunt ook zelf een definitie van Typhoon toevoegen.

1.

0   0

Typhoon


Typhoon is een historisch Nederlands merk van bromfietsen. Typhoon: N.V. Handelsmaatschappij A. Knibbe, Amersfoort, later C.S. Olthof, Geleen. Het is een Nederlands merk dat vanaf 1952 bromfietsen met Garelli-Mosquito-blokken en blokken van HMW, Zündapp, Morini, ILO en Sachs bouwde. Eind jaren vijftig van de 20e eeuw ging men ook de Italiaanse Giulietta-bromfietsen onder de merknaam Typhoon verkopen. In oktober 1968 ging Knibbe failliet, maar de naam Typhoon werd in 1969 verkocht aan C.S. Olthof in Geleen, die opnieuw Giulietta-bromfietsen als Typhoon ging verkopen.
Bron: nl.wikipedia.org

2.

0   0

Typhoon


Glenn de Randamie ('t Harde, 6 augustus 1984), beter bekend onder zijn artiestennaam Typhoon, is een Nederlandse rapper/zanger van Surinaamse afkomst. De Randamie groeide op in het Veluwse dorpje 't Harde en komt uit een muzikale familie. Zijn vader speelde gitaar en saxofoon, zijn moeder zong in een koor, zijn broers Kevin en Earlrandall rappen en zijn zus Sharon is r&b-zangeres. Tussen Licht en Lucht uit 2007 was Typhoons debuutalbum.
Bron: nl.wikipedia.org

3.

0   0

Typhoon


Typhoon (Koreaans: 태풍, romanisatie: Taepung) is een Zuid-Koreaanse film uit 2005. De actiefilm werd geschreven en geregisseerd door Kwak Kyung-taek en heeft als hoofdrolspelers Dong-Kun Jong, Jung-Jae Lee en Mi-Yeon Lee. Het verhaal gaat over een Noord-Koreaanse man die wraak probeert te nemen op Zuid-Korea dat hem eerder asiel weigerde. De film was met een budget van $15.000.000 de duurste film tot dan toe die ooit in Korea werd gemaakt. De film kwam uit in Zuid-Korea op 14 december 2005.
Bron: nl.wikipedia.org

4.

0   0

Typhoon


De Typhoon is een stalen achtbaan in het Belgische attractiepark Bobbejaanland in Lichtaart.
Bron: nl.wikipedia.org


Betekenis van Typhoon toevoegen.
Betekenis:
NSFW / 18+
Aantal woorden:

+ Meer opties
Naam:
E-mail: (* optioneel)
 

<< Gewone blauwtongskink Morini >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen