Betekenis Loonheffingskorting

Wat betekent Loonheffingskorting? Hieronder vind je 2 betekenissen van het woord Loonheffingskorting. Je kunt ook zelf een definitie van Loonheffingskorting toevoegen.

1.

0   0

Loonheffingskorting


Vermindering van de loonheffing, bestaat uit algemene heffingskorting, arbeidskorting, ouderenkorting en/of jonggehandicaptenkorting.
Bron: www.thesauruszorgenwelzijn.nl

2.

0   0

loonheffingskorting


Loonheffingskorting is een bundeling van verschillende kortingen Het grootste gedeelte van de korting komt van de algemene heffingskorting, en deze is (naar boven afgerond) € 2.000. Door deze korting zal er minder loonheffing worden ingehouden en betaal je dus ook minder belasting. In principe heeft iedere werknemer recht op deze korting, maar deze mag maar bij 1 werkgever (of uitkeringsinstantie) worden aangevraagd/uitgekeerd. Als je dus meerdere banen hebt, dan kan je maar bij 1 werkgever dit regelen. Bij een wijziging in je persoonlijke situatie (andere baan erbij, gezinssituatie die veranderd, etc.) is het van belang dit door te geven aan je werkgever, anders heb je bij de jaarberekening van de belasting wellicht teveel betaald of te weinig en moet dat later weer verrekend worden. Meer informatie is te vinden op de site van de belastingdienst.
Bron: wat-betekent.nl


Betekenis van Loonheffingskorting toevoegen.
Betekenis:
NSFW / 18+
Aantal woorden:

+ Meer opties
Naam:
E-mail: (* optioneel)
 

<< loongrens loonkosten >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen