Betekenis ECI

Wat betekent ECI? Hieronder vind je 3 betekenissen van het woord ECI. Je kunt ook zelf een definitie van ECI toevoegen.

1.

0   0

ECI


ECI kan verwijzen naar: Europe China Institute ECI (boekenclub) European Citizens' Initiative – zie Europees Burgerinitiatief Elektro Chemische Industrie, een bedrijf dat van 1926 tot 1974 in Roermond was gevestigd. ECI Cultuurfabriek, cultureel centrum, gevestigd in de voormalige fabriek van het bedrijf ECI in Roermond, sinds 2012 ECI-centrale, waterkrachtcentrale (watermolen) op de Roer in Roermond
Bron: nl.wikipedia.org

2.

0   0

ECI


ECI, onderdeel van ECI Holding B.V. (oorspronkelijk Europaclub Internationaal) is een Nederlandse boekenclub die tot media 2009 eigendom was van mediabedrijf Bertelsmann. Hierna kwam ECI in handen van investeringsgroep Clearwood.. Gedurende deze periode werden een aantal reorganisaties doorgevoerd vanwege tegenvallende resultaten na de eerdere goede cijfers in de jaren 80 en 90. Eind 2013 kwam ECI alsnog in de problemen en Clearwood trok zich terug, waarop een faillissement volgde. Het bedrijf maakte in februari 2014 een doorstart onder de vleugels van de nieuwe eigenaar Novamedia.
Bron: nl.wikipedia.org

3.

0   0

ECI


ECI betekent EuropaClub Internationaal Het ECI verkoopt boeken, cd’s, dvd’s en games via verschillende verkoopkanalen. In eerste instantie was het vooral een postorder bedrijf, waar later fysieke winkels bij kwamen en momenteel is internet het grootste verkoopkanaal. Het ECI heeft een loyaliteitsprogramma (boekenclub) wat er voor zorgt dat ze korting mogen geven op boeken wat er dus voor zorgt dat de prijzen van de boeken lager zijn dan elders in Nederland (er is een vastgestelde boekenprijs in Nederland waar niemand onder mag zitten). Het ECI is in 1967 opgericht om het lezen binnen een brede laag van de bevolking te stimuleren, ze hebben dit doel bereikt door de lage prijzen maar ook door een sterke band met haar klanten. Bekijk hier het assortiment.
Bron: wat-betekent.nl


Betekenis van ECI toevoegen.
Betekenis:
NSFW / 18+
Aantal woorden:

+ Meer opties
Naam:
E-mail: (* optioneel)
 

<< Hypofysectomie Herautstuk >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen