Betekenis Bestaanservaringen
Wat betekent Bestaanservaringen? Hieronder vind je 14 betekenissen van het woord Bestaanservaringen. Je kunt ook zelf een definitie van Bestaanservaringen toevoegen.

1

132   38

Bestaanservaringen


ervaringen die je diep raken en die worden veroorzaakt door gebeurtenissen die invloed hebben gehad op jouw levensbeschouwing
anoniem - 6 januari 2015

2

58   54

Bestaanservaringen


Iets wat je je raakt en het kan positief en negatief zijn
anoniem - 28 oktober 2014

3

3   2

Bestaanservaringen


ervaringen die je niet zomaar meemaakt en je diep raakt. het kan in negatieve zin zijn als bijvoorbeeld iemand gestorven is maar het kan ook in positieve zin zijn zoals als iemand iets heel liefs voor je doet.
anoniem - 27 november 2018

4

30   29

Bestaanservaringen


Bestaanservaringen zijn belangrijke gebeurtenissen die je leven beïnvloeden en diepgaand veranderen.
Elintje - 25 maart 2017

5

18   25

Bestaanservaringen


Een ervaring (kan positief of negatief zijn) die je raakt en waar je levensbeschouwing van verandert
Fay‚̧ - 1 oktober 2017

6

20   35

Bestaanservaringen


Een bestaanservaring blijft je hele leven bij ,het raakt je diep van binnen en is heel belangrijk voor je.Het kan positief of negatief voor je zijn.
IkWeetAlles.nl - 1 november 2015

7

15   31

Bestaanservaringen


Een positieve of negatieve ervaring die je de rest van je leven meedraagt
Larss - 16 september 2015

8

12   29

Bestaanservaringen


ervaringen die je diep raken
timo - 30 september 2014

9

17   34

Bestaanservaringen


dingen die je meemaakt die je nooit meer zal vergeten
anoniem - 1 september 2015

10

14   31

Bestaanservaringen


Ervaringen die jou wel diep raken. (Existentiële ervaringen)

Bijvoorbeeld: Een goed gesprek met een vriend, verliefd zijn op iemand.
anoniem - 7 november 2015

11

27   45

Bestaanservaringen


iets wat je diep raakt en wat je altijd bij blijft
anoniem - 1 december 2013

12

35   55

Bestaanservaringen


Ervaringen die je diep raken.
Bron: scholieren.com

13

23   46

Bestaanservaringen


ervaringen die je diep raken
anoniem - 2 oktober 2013

14

22   50

Bestaanservaringen


iets dat je niet zomaar mee maakt
anoniem - 22 september 2013


Betekenis van Bestaanservaringen toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< Zakelijke vragen Ruimtewerking >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen