Betekenis Albert Einstein

Wat betekent Albert Einstein? Hieronder vind je 4 betekenissen van het woord Albert Einstein. Je kunt ook zelf een definitie van Albert Einstein toevoegen.

1.

0   1

Albert Einstein


Albert Einstein (Ulm, 14 maart 1879 – Princeton (New Jersey), 18 april 1955) was een Duits-Zwitsers-Amerikaanse theoretisch natuurkundige. Hij wordt algemeen gezien als een van de belangrijkste natuurkundigen uit de geschiedenis, naast Isaac Newton en James Clerk Maxwell. Zelf noemde hij altijd Ne [..]
Bron: nl.wikipedia.org

2.

0   1

Albert Einstein


De in het Duitse Ulm geboren wetenschapper Albert Einstein (1879-1955) werd beroemd door zijn relativiteitstheorie, die hij aan het begin van de twintigste eeuw formuleerde. Op de middelbare school blonk Einstein alleen uit in wiskunde. Hij studeerde elektrotechniek aan de Technische Hogeschool in Z [..]
Bron: absofacts.com

3.

0   1

Albert Einstein


De Albert Einstein was een internationale trein tussen Zwitserland en Tsjechië. De trein is genoemd naar de Duits-Zwitsers-Amerikaanse natuurkundige Albert Einstein die onder meer in Praag en Bern werkzaam was.
Bron: nl.wikipedia.org

4.

0   1

Albert Einstein


einstein is de bekendste en de belangrijkste natuurkundige ter wereld. hij staat bekend om zijn relativiteitstheorie en beschouwd als de vader van de moderne natuurkunde, waaruit o.a. de kwantumfysica is voortgevloeid. (zov: relativiteitstheorie)
Bron: volkabulaire.nl


Betekenis van Albert Einstein toevoegen.
Betekenis:
NSFW / 18+
Aantal woorden:

+ Meer opties
Naam:
E-mail: (* optioneel)
 

<< Albert Camus Albert F >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen