Betekenis Achtervang

Wat betekent Achtervang? Hieronder vind je 3 betekenissen van het woord Achtervang. Je kunt ook zelf een definitie van Achtervang toevoegen.

1.

3   0

achtervang


Zorgfunctie die een aantal orthopedagogische behandelcentra vanuit de overheid hebben gekregen om decentrale opvang van licht verstandelijk gehandicapte jongeren (12 - 21 jaar) met gedragsmoeilijkheden te regelen.
Bron: www.thesauruszorgenwelzijn.nl

2.

2   0

Achtervang


Woningcorporatie of ontwikkelaar die indien nodig (een deel van) een collectief project overneemt. Ook kan deze partij de planvoorbereidingskosten voorfinancieren, zowel voor de gereserveerde als voor de niet-gereserveerde woningen. Als het project mislukt, neemt de partij het project over en hoeven de planvoorbereidingskosten mogelijk niet terugbetaald te worden. Als een deel van de woningen niet tijdig afgezet wordt, neemt de partij deze (tijdelijk) over.
Bron: tecum.nl

3.

3   2

Achtervang


Woningcorporatie of ontwikkelaar die indien nodig (een deel van) een collectief project overneemt. Ook kan deze partij de planvoorbereidingskosten voorfinancieren, zowel voor de gereserveerde als voor de niet-gereserveerde woningen. Als het project mislukt neemt de partij het project over en hoeven de planvoorbereidingskosten niet terugbetaald te worden. Als een deel van de woningen niet tijdig afgezet worden neemt de partij deze (tijdelijk) over.
Bron: trinivast.nl


Betekenis van Achtervang toevoegen.
Betekenis:
NSFW / 18+
Aantal woorden:

+ Meer opties
Naam:
E-mail: (* optioneel)
 

<< Windzuigen Afzetrisico/afnamerisico >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen