Betekenis A Night to Remember

Wat betekent A Night to Remember? Hieronder vind je 2 betekenissen van het woord A Night to Remember. Je kunt ook zelf een definitie van A Night to Remember toevoegen.

1.

0   0

A Night to Remember


A Night to Remember is een Britse documentairefilm uit 1958, over de ondergang van de RMS Titanic in de nacht van 14 op 15 april 1912. De film werd geproduceerd door William MacQuitty. De regisseur was Roy Baker. Het scenario van de film werd geschreven Eric Ambler. Model voor het scenario stond het gelijknamige boek A Night to Remember van Walter Lord. De hoofdrol in de film was voor Kenneth More die de rol van tweede stuurman Charles Herbert Lightoller op zich nam. Onder de niet genoemde acteurs, zijn onder anderen Sean Connery die een matroos speelt en Desmond Llewelyn die ook een rol als bemanningslid heeft. Een andere acteur die niet genoemd wordt is Bernard Fox, die de rol van uitkijk Frederick Fleet voor zijn rekening nam. Deze acteur speelde ook de rol van Kolonel Gracie in de Titanic film uit 1997.
Bron: nl.wikipedia.org

2.

0   0

A Night to Remember


A Night to Remember is de zevenentwintigste aflevering van het derde seizoen van het tienerdrama Beverly Hills, 90210, die voor het eerst werd uitgezonden op 28 april 1993. De titel geeft een referentie aan A night to remember over de ondergang van de Titanic.
Bron: nl.wikipedia.org


Betekenis van A Night to Remember toevoegen.
Betekenis:
NSFW / 18+
Aantal woorden:

+ Meer opties
Naam:
E-mail: (* optioneel)
 

<< K10 Nederlandse onderzeeboot >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen