Betekenis verticale relatie
Wat betekent verticale relatie? Hieronder vind je 6 betekenissen van het woord verticale relatie. Je kunt ook zelf een definitie van verticale relatie toevoegen.

1

95 Thumbs up   31 Thumbs down

verticale relatie


in de Aardrijkskunde : wanneer verschillende landschapvormige lagen een invloed uitoefenen op landschapselementen die zich op dezelfde plaats in het landschap bevinden, noem je dat een verticale relatie .
axelle de lombaerde - 23 oktober 2019

2

9 Thumbs up   8 Thumbs down

verticale relatie


Verticale relaties: Verticale relaties zijn relaties tussen verschillende lagen van ruimte. Dit kan een relatie zijn tussen het oppervlak (ruimtegebruik) en de ondergrond, maar ook een relatie tussen het ruimtegebruik en de luchtlagen.
Ali - 1 juni 2022

3

0 Thumbs up   10 Thumbs down

verticale relatie


is een relatie tussen een man en een vrouw of tussen een man en een man of tussen een vrouw en een vrouw.
KOSRT - 4 januari 2023

4

2 Thumbs up   13 Thumbs down

verticale relatie


Is een relatie tussen man en vrouw of man en man of vrouw en vrouw. de landbouw wordt beïnvloed door de lagen daaronder de landbouw is afhankelijk van de onderliggende lagen bv: opp. gesteente, bodemvochtigheid, reliëf. Een betrekking tussen functionarissen op verschillend hiërarchisch niveau. Verticale relaties: Verticale relaties zijn relaties tussen verschillende lagen van ruimte. Dit kan een relatie zijn tussen het oppervlak (ruimtegebruik) en de ondergrond, maar ook een relatie tussen het ruimtegebruik en de luchtlagen. in de Aardrijkskunde : wanneer verschillende landschapvormige lagen een invloed uitoefenen op landschapselementen die zich op dezelfde plaats in het landschap bevinden, noem je dat een verticale relatie .
Dorst - 8 december 2022

5

24 Thumbs up   44 Thumbs down

verticale relatie


de landbouw wordt beïnvloed door de lagen daaronder de landbouw is afhankelijk van de onderliggende lagen bv: opp. gesteente, bodemvochtigheid, reliëf
anoniem - 25 oktober 2020

6

15 Thumbs up   96 Thumbs down

verticale relatie


Een betrekking tussen functionarissen op verschillend hiƫrarchisch niveau.
Bron: kennisconsult.nl

<< laagste prijsstrategie horizontale relatie >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen