manualwiki.spilter.nl

Upvotes ontvangen7
Downvotes ontvangen27
Karma:-19 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (24)

1

3   3

tabel


Een tabel is een onderdeel van het resultatenvenster in Spilter. In een tabel kan verschillende soorten informatie over de resultaten van een analyse of vraag getoond worden. In een tabel zijn o.a. een grafiek, totaal aantal antwoorden en gemiddelde score terug te vinden.
Bron: manualwiki.spilter.nl

2

2   2

button


Zie 'Knop'
Bron: manualwiki.spilter.nl

3

1   6

dashboard


Het Dashboard (ook wel 'Spilter Dashboard' genoemd) is een onderdeel in Spilter waarin verschillende instellingen gemaakt kunnen worden. Het Dashboard is alleen toegankelijk binnen een bijeenkomst. Het Dashboard kan bereikt worden door in een bijeenkomst, rechtboven in het venster te klikken op 'Dashboard'.
Bron: manualwiki.spilter.nl

4

1   1

gebruiker


Een gebruiker is een persoon in Spilter die kan inloggen door middel van een inlognaam en wachtwoord. Een gebruiker kan aangemeld worden als deelnemer aan een bijeenkomst en heeft op sommige plaatsen extra mogelijkheden.
Bron: manualwiki.spilter.nl

5

0   0

inleiding & inhoud


Bron: manualwiki.spilter.nl   NSFW / 18+

6

0   2

zoeken


Uitgebreid zoeken » Discuss (0)View Page CodeHistoryVerklarende woordenlijstPrintRSSModified: Monday, 28 September 2009 03:01 PM by Steven - Uncategorized» Verklarende woordenlijst [X] » Verklarende woordenlijst Table of Contents [Hide/Show]       Verklarende woordenlijst       [..]
Bron: manualwiki.spilter.nl

7

0   3

agenda


Zie 'Bijeenkomststructuur'
Bron: manualwiki.spilter.nl

8

0   0

agenda-items


Agenda-items zijn onderdelen in de bijeenkomststructuur, o.a. analyses en vragen. Agenda-items worden altijd als een icoon weergegeven in de bijeenkomststructuur.
Bron: manualwiki.spilter.nl

9

0   0

bijeenkomststructuur


De bijeenkomststructuur (ook wel 'agenda' genoemd) is de structuur die getoond wordt tijdens een bijeenkomst. In de bijeenkomststructuur staan alle agenda-items (o.a. analyses en vragen) en heeft een aantal extra functies. In de bijeenkomststructuur wordt altijd gebruik gemaakt van iconen.
Bron: manualwiki.spilter.nl

10

0   0

checkbox


Een checkbox (ook wel 'selectievakjes' genoemd} in een vierkant vakje wat zich voor een bepaalde keuze bevindt. Middels het klikken op een checkbox kan deze aangevinkt worden, er verschijnt dan een vinkje in de checkbox. Checkboxen worden gebruikt als er meerdere keuzes gemaakt kunnen worden.
Bron: manualwiki.spilter.nl


Login in om alle 24 betekenissen te bekijken