actiecode.nl

Upvotes ontvangen39
Downvotes ontvangen40
Karma:-2 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (24)

1

20   19

voucher


Een voucher is een ticket of kaart die als vervanging voor geld kan dienen of kan dienen als tegoed bij toekomstige uitgaven. De term komt vooral voor in Engelstalige landen.
Bron: actiecode.nl

2

7   1

cheque


Een cheque is een betaalwijze via een gedrukt stukje papier. De betaalwijze wordt meestal gebruikt om grotere sommen geld te betalen, bijvoorbeeld bij de aankoop van een automobiel of een woning.
Bron: actiecode.nl

3

5   2

coupon


Een coupon is een papieren of digitaal bewijs dat men recht heeft om iets te verkrijgen . Een coupon is hiermee een andere benaming voor waardebon. De term werd oorspronkelijk met name in Angelsaksische landen gebruikt, maar het begrip is ook bekend in Nederland.
Bron: actiecode.nl

4

3   8

vouchercode


1. Een uniek nummer voor een voucher zodat deze maar eenmaal kan worden uitgegeven. 2. Een code op een voucher die door de eigenaar of gebruiker van de voucher kan worden ingevoerd waardoor de voucher geldig kan worden gemaakt. Deze toepassing wordt vooral gebruikt  in webwinkels waar met vouchercodes kortingen op online aankopen worden verkregen. [..]
Bron: actiecode.nl

5

1   0

actiecode


De naam van onze korting-site, en een alternatief voor het begrip kortingscode als deze term niet toereikend genoeg is. Het begrip kortingscode slaat enkel op korting terwijl met een actiecode ook andere acties dan korting kunnen worden aangeduid. Bijvoorbeeld een extra product bij een aankoop of gratis verzending.
Bron: actiecode.nl

6

1   0

gratis


Gratis is een woord uit het Latijn en wordt gebruikt in verschillende Romaanse en Germaanse talen (zoals Nederlands, Deens, Duits, Engels, Frans, Noors, Portugees, Spaans, Zweeds) in de betekenis van 'kosteloos'; er niet voor hoeven te betalen. 
Bron: actiecode.nl

7

1   2

korting


Een korting is een vermindering van de oorspronkelijke prijs, meestal met een bepaald percentage. Er bestaan diverse soorten korting:
Bron: actiecode.nl

8

1   1

vouchernummer


Zie vouchercode.
Bron: actiecode.nl

9

0   1

aanbieding


Een methode die de verkoop moet stimuleren omdat kopers meer krijgen voor hetzelfde geld of hetzelfde krijgen voor minder geld en daardoor eerder en vaker tot een aankoop over zullen gaan. Een aanbieding leidt vaak tot wederzijdse behoeftevervulling.
Bron: actiecode.nl

10

0   0

dagaanbieding


Een bepaalde aanbieding die slechts één dag geldig is en veelal wordt verkocht via internetsites. De aanbiedingen worden meestal gekocht in grote partijen. Dit drukt de prijs zodat je kan spreken over een aanbieding. 
Bron: actiecode.nl


Login in om alle 24 betekenissen te bekijken