abto.be

Website:https://www.abto.be
Upvotes ontvangen159
Downvotes ontvangen150
Karma:8 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (161)

1

19   21

voucher


In principe een waardebon die je aan de hoteleigenaar of verhuurder overhandigt als bewijs dat je reeds betaald hebt voor een bepaalde dienstverlening of logiesvorm.
Bron: abto.be

2

11   1

casual


Gemakkelijke kleding of vrijetijdskleding, zonder evenwel in short rond te lopen.
Bron: abto.be

3

10   4

catering


Dienst die maaltijden verstrekt en dikwijls ook verantwoordelijk is voor de levering van bijvoorbeeld taksvrije goederen aan boord van een schip of vliegtuig.
Bron: abto.be

4

8   3

thalys


Hogesnelheidstrein die gezamenlijk door de Franse, Belgische en Nederlandse en Duitse Spoorwegen wordt uitgebaat en die onder meer de verbindingen Parijs-Brussel / Amsterdam / Keulen verzekert.
Bron: abto.be

5

6   5

um


Minderjarigen die alleen reizen zonder gezelschap van een volwassene.
Bron: abto.be

6

6   6

senior


In de regel worden 60-plussers beschouwd als senioren, maar in de toeristische sector hebben velen de grens al verlaagd tot 55 jaar.
Bron: abto.be

7

6   2

kitchenette


Kleine keuken of kookhoek met beperkte mogelijkheden om maaltijden te bereiden. Vaak alleen bedoeld om zelf een ontbijt te kunnen klaar maken of een eenvoudige schotel te bereiden of op te warmen.
Bron: abto.be

8

6   2

hst


Hoge Snelheids Trein, Nederlands voor TGV.
Bron: abto.be

9

6   8

charter


Bij chartervluchten huren reisorganisatoren het vliegtuig en zij bepalen de tarieven en de reisvoorwaarden. Tickets voor een chartervlucht zijn meestal goedkoop. Daar staat echter tegenover dat de rei [..]
Bron: abto.be

10

6   4

appartement


Vakantiewoning met meer dan één ruimte en waarvan tenminste één ruimte als slaapgelegenheid kan worden afgesloten door een deur of schuifdeur. Appartementen beschikken over een keuken of kitchenet [..]
Bron: abto.be


Login in om alle 161 betekenissen te bekijken