Jeffreyyy

Upvotes ontvangen5
Downvotes ontvangen1
Karma:3 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (2)

1

4 Thumbs up   0 Thumbs down

midi keyboard


MIDI-keyboard is meestal een elektronisch keyboard met piano-stijl, vaak met andere knoppen, wielen en schuiven, gebruikt voor het verzenden van MIDI-signalen of -opdrachten via een USB- of MIDI 5-pins kabel naar andere muziekapparaten of computers die op dezelfde MIDI MIDI-poort zijn aangesloten protocol. Het standaard MIDI-klavier produceert zelf geen geluiden, omdat er geen ingebouwde sound engine is. In plaats daarvan is er MIDI-informatie over toetsen of knoppen waarop de artiest is gedrukt om een ​​geschikt apparaat te ontvangen of om geluid te creëren via modellering van synthese, voorbeeldweergave of een analoog hardwareapparaat.
Jeffreyyy - 20 maart 2019

2

1 Thumbs up   1 Thumbs down

Kwaliteitsborging


De wet kwaliteitsboring in de bouw moet gaan zorgen voor een waarborging van de kwaliteit bij verschillende projecten. De wet zal na verwachting zo rond 2021 in werking treden. De wet kwaliteitsborging moet bijdragen aan de kwaliteit van bouwwerken.

De nieuwe wet kwaliteitsborging zal naar alle waarschijnlijkheid voor diverse bouwers een positief effect hebben op de bouwkwaliteit door de intensievere controles ten opzichte van de oude controles door de gemeente.
Jeffreyyy - 13 juni 2010