Betekenis sloepenrol
Wat betekent sloepenrol? Hieronder vind je 4 betekenissen van het woord sloepenrol. Je kunt ook zelf een definitie van sloepenrol toevoegen.

1

0   0

sloepenrol


oefening aan boord waarbij ieder bemanningslid bij zijn eigen sloep moet aantreden en zijn specifieke taken in noodsituaties moet opnoemen.
Bron: aquo.nl

2

0   0

sloepenrol


Def.: oefening aan boord waarbij ieder bemanningslid bij zijn eigen sloep moet aantreden en zijn specifieke taken in noodsituaties moet opnoemen.
anoniem - 17 februari 2016

3

0   3

sloepenrol


Wanneer servers (of componenten) met gelijkwaardige taken een voor een herstart worden zodat de beschikbaarheid van de dienst gegarandeerd blijft.

Dit wordt toegepast bij hoog beschikbare computer oplossingen.
Jeroen - 22 januari 2019

4

0   4

sloepenrol


Sloepenrol
Een structurele periodieke oefening bij de Marine, door de bemanning, om te oefenen dat je binnen een bepaalde tijd ieder bij zijn eigen sloep aangetreden is. Vervolgens dat men de sloep binnen gestelde tijd het te water laat met twee meertouwen (voor en achter). Zodat daarna de nodige apparatuur, documenten, veilig worden gesteld in een sloep en alle bemanning en vaargasten aanmonsteren in de aangewezen sloep. Deze oefening zou men 2 tot 4 keer kunnen herhalen, om te evalueren wat ging er goed, wat ging er fout en hoe kan het beter? Eventueel protocol upgraden.
anoniem - 5 februari 2019


Betekenis van sloepenrol toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< slingertank slotgemiddelde >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen