1 |
mosterdeen in de keuken gebruikte kruidenpasta
|
2 |
mosterdis een specerij die bereid is uit gemalen of geplette zaden van de zwarte of de witte mosterdplant. Er zijn verschillende soorten mosterd die verschillen in smaak door de variëteit in de toegevoegde ingrediënten. Mosterd wordt gebruikt als smaakmaker in o.a. dressings, soepen, sauzen en bij vlees- en visgerechten. Voedingswaarde gemiddeld per 100 g [..]
|
3 |
mosterdMosterd: Volledige wetenschappelijke naam: Sinapis L.Opm. Vrucht lijnvormig met 3-5-nervige kleppen; zaden in 1 rij per hokje. Kroonbladen 7-10 mm lang, geel. Kelkbladen tenslotte recht afstaand.Rijk Plantae. Klasse Magnoliopsida. Onderklasse Magnoliidae. Superorde Dilleniiflorae. Orde Capparales. Familie Brassicaceae. Tribus Brassiceae. Genus [..]
|
4 |
mosterdhaalt
|
5 |
mosterdMosterd is een in de keuken gebruikt condiment met meestal een scherpe smaak. Mosterd wordt gemaakt uit gemalen mosterdzaden, azijn, water en zout. Ook worden vaak suiker, kruiden en/of specerijen toe [..]
|
6 |
mosterdMosterd is een in de keuken gebruikt condiment met meestal een scherpe smaak. Mosterd wordt gemaakt uit gemalen mosterdzaden, azijn, water en zout. Ook worden vaak suiker, kruiden en/of specerijen toe [..]
|
7 |
mosterdMosterdvlekken kunnen mee en tegenvallen. Meestal verdwijnen ze als we de stof in een handwarm sop hebben uitgespoeld en de restvlekjes met een beetje azijn hebben gedept. Als dat laatste niet helpt, moeten we zwaarder geschut in stelling brengen en dat bestaat uit een mengsel van gelijke delen ammonia en waterstofperoxide (3%).
|
<< Montego | Montel >> |