Betekenis mora
Wat betekent mora? Hieronder vind je 11 betekenissen van het woord mora. Je kunt ook zelf een definitie van mora toevoegen.

1

2   0

mora


De mora (meerv mora's/ morae) is een eenheid met behulp waarvan de lengte ofwel het gewicht van een lettergreep wordt gemeten op grond van de nucleus en de coda (gezamenlijk vormen deze het rijm). Op [..]
Bron: nl.wikipedia.org

2

2   1

mora


Mora is een monotypisch geslacht van straalvinnige vissen uit de familie van diepzeekabeljauwen (Moridae). Het geslacht is voor het eerst wetenschappelijk beschreven in 1826 door Risso.
Bron: nl.wikipedia.org

3

0   0

mora


Mora is een gemeente in het Portugese district Évora. De gemeente heeft een totale oppervlakte van 444 km2 en telde 5788 inwoners in 2001.
Bron: nl.wikipedia.org

4

0   0

mora


Mora is een merk diepvriessnacks. Het werd oorspronkelijk in 1960 opgericht door Marcel Mourmans uit Maastricht. Het bedrijf heeft twee productiefaciliteiten, een in de Beatrixhaven in Maastricht en e [..]
Bron: nl.wikipedia.org

5

0   0

mora


Mora is een plaats (comunidad) in de Amerikaanse vrijstaat Puerto Rico, en valt bestuurlijk gezien onder gemeente Isabela.
Bron: nl.wikipedia.org

6

0   0

mora


Mora is een plaats (freguesia) in de Portugese gemeente Mora en telt 2819 inwoners (2001).
Bron: nl.wikipedia.org

7

0   0

mora


Mora is een plaats in de gemeente Eskilstuna in het landschap Södermanland en de provincie Södermanlands län in Zweden. De plaats heeft 54 inwoners (2005) en een oppervlakte van 22 hectare.
Bron: nl.wikipedia.org

8

0   0

mora


Mora is een plaats in de gemeente Säter in het landschap Dalarna en de provincie Dalarnas län in Zweden. De plaats heeft 797 inwoners (2005) en een oppervlakte van 92 hectare.
Bron: nl.wikipedia.org

9

0   1

mora


Mora is een Spaanse meisjesnaam en betekent "Pauw".
Bron: betekenis-babynamen.nl

10

0   1

mora


Mora is de grootste plaats in de Zweedse gemeente Mora in het landschap Dalarna en de provincie Dalarnas län. De plaats heeft 10940 inwoners (2005) en een oppervlakte van 1235 hectare. De plaats ligt [..]
Bron: nl.wikipedia.org

11

1   3

mora


 • ( biologie ) de geslachtsnaam van een hoge boom die voorkomt in het noorden van Zuid-Amerika, het zuiden van Midden Amerika en het zuidelijk Caraïbisch gebied Die boom behoort tot het soort M [..]
 • Bron: nl.wiktionary.org


  Betekenis van mora toevoegen.
  Aantal woorden:
  Naam:
  E-mail: (* optioneel)

  << Mopsus Moraal >>

  Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
  Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

  Betekenis toevoegen