1 |
AtjarEen atjar is een zuur (bij)gerecht van de Indonesische, de Indische en de Maleisische keuken. In Nederland wordt het woord nog volgens de oude Nederlands-Indische spelling geschreven; in de moderne In [..]
|
2 |
AtjarTafelzuur
|
3 |
Atjartafelzuur
|
4 |
AtjarIn de Indonesische keuken Krijgt u bij de maaltijd vaak een schaaltje atjar: groenten in het zuur. Door de bereiding met azijn is dit bijgerechtje lang houdbaar. De ingredienten zijn bijv. kool, wortel, tauge, komkommer en tomaat.
|
5 |
AtjarIn de Indonesische keuken Krijgt u bij de maaltijd vaak een schaaltje atjar: groenten in het zuur. Door de bereiding met azijn is dit bijgerechtje lang houdbaar. De ingredienten zijn bijv. kool, wortel, tauge, komkommer en tomaat.
|
6 |
Atjaringemaakt zuur. Het woord is oorspronkelijk Perzisch, in de meeste Indische talen overgenomen [ook: aetchiar].
|
7 |
Atjartafelzuur
|
<< Atapattu | Atjar ketimun >> |