Betekenis afnemerskrediet
Wat betekent afnemerskrediet? Hieronder vind je 5 betekenissen van het woord afnemerskrediet. Je kunt ook zelf een definitie van afnemerskrediet toevoegen.

1

0   0

afnemerskrediet


Een afnemerskrediet is een krediet dat door de afnemer wordt verleend aan de leverancier. Het is dus in feite een vooruitbetaling voor nog te leveren goederen of diensten. Het mag duidelijk zijn dat afnemerskrediet niet geheel zonder risico is, omdat levering niet altijd 100% gegarandeerd zal zijn.
Bron: the-web-library.com

2

0   0

afnemerskrediet


de koper betaalt vooraf aan de leverancier en krijgt later zijn goederen.  
Bron: home.wanadoo.nl

3

0   0

afnemerskrediet


Een vorm van kortlopend vreemd vermogen waarbij de afnemer aan de leverancier krediet verleent, door te leveren goederen of diensten vooruit te betalen.
Bron: ondernemersunited.nl

4

0   0

afnemerskrediet


Afnemerskrediet is een vorm van kortlopend vreemd vermogen, waarbij de afnemers aan de leverancier krediet verleent door vooruit te betalen voor nog te leveren goederen of diensten. Een voorbeeld is d [..]
Bron: nl.wikipedia.org

5

0   0

afnemerskrediet


Financiele ruimte die je krijgt als leverancier, doordat kopers de goederen al betalen en ze pas later geleverd krijgen. In de tussentijd heeft de koper de goederen die voor hem bestemd zijn 'gef [..]
Bron: kennisconsult.nl

Betekenis van afnemerskrediet toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< afnemer afnokken >>
Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen