Betekenis Verzorgingshuis
Wat betekent Verzorgingshuis? Hieronder vind je 5 betekenissen van het woord Verzorgingshuis. Je kunt ook zelf een definitie van Verzorgingshuis toevoegen.

1

1   0

Verzorgingshuis


Woonvoorziening voor verzorging en begeleiding in een beschutte woonomgeving (24-uursverblijf) van ouderen met lichamelijke en geestelijke problemen en verminderde zelfredzaamheid.
Bron: cbs.nl

2

0   0

Verzorgingshuis


Voorziening die aan ouderen duurzame huisvesting met gehele of gedeeltelijke verzorging verschaft als zelfstandig wonen niet meer gaat. Veel verzorgingshuizen hebben een verpleegafdeling en verzorgen [..]
Bron: zorgbelang-nederland.nl

3

0   0

Verzorgingshuis


Voorziening die aan ouderen duurzame huisvesting met gehele of gedeeltelijke verzorging verschaft als zelfstandig wonen niet meer gaat. Veel verzorgingshuizen hebben een verpleegafdeling en verzorgen reikwijdtezorg. Bij de meeste verzorgingshuizen zijn ook zelfstandige woningen (aanleunwoningen) of flats (serviceflats) gelegen.
Bron: zorgbelang-noordholland.nl

4

0   0

Verzorgingshuis


Een verzorgingshuis biedt zorg en huisvesting als u door ouderdom of ziekte echt niet meer zelfstandig kunt wonen en voor uzelf kunt zorgen, ook niet met behulp van naasten, mantelzorg of thuiszorg.
Bron: achmeazorgkantoor.nl

5

0   0

Verzorgingshuis


een huis waar ouderen, gehandicapten worden verzorgt
raquel - 10 september 2014


Betekenis van Verzorgingshuis toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< Vastgoedfonds Verzet >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen