Betekenis Suze
Wat betekent Suze? Hieronder vind je 5 betekenissen van het woord Suze. Je kunt ook zelf een definitie van Suze toevoegen.

1

9   1

Suze


Suze is een Ierse meisjesnaam en betekent "Lelie, Lelie".
De naam stamt af van Susanna. Op betekenis-babynamen.nl hebben 7 Suze's hun eigen naam gewaardeerd met 5 sterren(van de 5). Zeer tevreden d [..]
Bron: betekenis-babynamen.nl

2

6   1

Suze


Huisbewaarder (gebruik vanuit Schots koningshuis)
Linguist - 8 juni 2014

3

3   1

Suze


Suze is een Franse aperitief op basis van gentiaan. Het is een goudkleurige drank met een bitterzoete smaak. Het alcoholgehalte was oorspronkelijk 35 à 37 graden (tegenwoordig 15°).
Bron: nl.wikipedia.org

4

3   1

Suze


Suze is een gemeente in het Franse departement Drôme (regio Rhône-Alpes) en telt 226 inwoners (1999). De plaats maakt deel uit van het arrondissement Die.
Bron: nl.wikipedia.org

5

1   1

Suze


De mooiste vrouw die je ooit hebt gezien, zorgzaam, direct, grappig, slim, adembenemend. Suze is niet een simpel iemand, maar zodra je haar tegen komt ben je eigenlijk al verloren, je hart is van haar. Haar ogen zijn de wereld, haar bewegingen de seizoenen en haar stem het weer. Niemand komt in de buurt van haar, ze is een engel. Oh Suze, mijn lieve Suze, ik heb medelijden met de wereld dat je van mij bent, maar ik ben oh zo gelukkig daardoor.
Kick Schutte - 1 juni 2022

Betekenis van Suze toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< Suv Svan >>