Betekenis Ophanging
Wat betekent Ophanging? Hieronder vind je 4 betekenissen van het woord Ophanging. Je kunt ook zelf een definitie van Ophanging toevoegen.

1

2 Thumbs up   0 Thumbs down

Ophanging


Ophanging is een manier om de doodstraf te voltrekken en ook een soms gebruikte manier van moord of zelfmoord. Bij een executie door ophanging treedt de dood op een andere manier in dan in het tweede [..]
Bron: nl.wikipedia.org

2

1 Thumbs up   0 Thumbs down

Ophanging


Ophanging kan verwijzen naar: Ophanging (levensbeëindiging): een methode om het leven van een persoon te beëindigen Ophanging (techniek): de wijze van ophangen in het algemeen, of het geheel van voorz [..]
Bron: nl.wikipedia.org

3

2 Thumbs up   1 Thumbs down

Ophanging


De verbinding tussen de wielen van een auto en het frame, die bepalend is voor de rijkwaliteit en de wegligging. De meeste ophangingen hebben spiraal- of bladveren, schokdempers, stabilisatorstangen en een stangenstelsel.
Bron: nissan.nl

4

1 Thumbs up   1 Thumbs down

Ophanging


Enkele jaren geleden zorgde de ophanging van de wielen voor heel veel problemen, maar door het gebruik van composietmaterialen is de ophanging nu enorm robuust geworden. Normaal gezien worden er dubbele A-armen gebruikt, zowel vooraan als achteraan, en elk team geeft de ophanging een specifieke aërodynamische vorm.
Bron: f1-club.be

<< On-board camera Overall >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen