Betekenis Loyaliteitsprogramma
Wat betekent Loyaliteitsprogramma? Hieronder vind je 5 betekenissen van het woord Loyaliteitsprogramma. Je kunt ook zelf een definitie van Loyaliteitsprogramma toevoegen.

1

11   10

Loyaliteitsprogramma


Een loyaliteitsprogramma is een gestructureerde marketing-inspanning die loyaal koopgedrag beloont en bevordert met als doel het marktaandeel en de winst van een bedrijf te vergroten. Het is de bedoel [..]
Bron: nl.wikipedia.org

2

0   4

Loyaliteitsprogramma


Een loyaliteitsprogramma is een marketingactiviteit gericht op het belonen van het loyale koopgedrag van klanten. De emotionele band tussen het bedrijf en de klant wordt hierdoor gestimuleerd. Het uiteindelijke doel is de winstgevendheid van het bedrijf verbeteren. Het kan de vorm hebben van een spaarsysteem (zoals Rentepunten bij ING) of bijvoorbeeld door het leveren van aanbiedingen op maat (Bonuskaart AH).
Martine - 9 december 2015

3

4   13

Loyaliteitsprogramma


DEFINITIEMet een loyaliteitsprogramma geeft een bedrijf haar bestaande klanten iets meer in de vorm van service, een extra beloning zonder dat een tegenprestatie wordt verlangd of een voorkeursbehandeling.OMSCHRIJVINGHet doel van dergelijke programma's is de band met goede klanten te verbeteren en bestaande klanten om te zetten in nog betere r [..]
Bron: crmbegrippen.nl

4

3   13

Loyaliteitsprogramma


Strategie die tot doel heeft om bestaande klanten te behouden en verder uit te bouwen door gebruikmaking van bepaalde methoden en middelen. 
Bron: cmotionsacademy.nl

5

0   12

Loyaliteitsprogramma


Marketingactiviteit gericht op het in stand houden van een langdurige relatie met de klant door het stimuleren van de emotionele band met de organisatie.
Bron: managementkennisbank.nl

Betekenis van Loyaliteitsprogramma toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< DBM Marketingproces >>
Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen