Betekenis Garantie Instituut Woningbouw
Wat betekent Garantie Instituut Woningbouw? Hieronder vind je 4 betekenissen van het woord Garantie Instituut Woningbouw. Je kunt ook zelf een definitie van Garantie Instituut Woningbouw toevoegen.

1

0   0

Garantie Instituut Woningbouw


Bij het samenstellen van een zeer uitgebreide kennisbank als deze ontstaan steeds nieuwe begrippen zoals garantie instituut woningbouw. Omdat we geen doodlopende takken willen nemen we daarom een tijdelijke pagina op zoals deze. Deze pagina wordt binnenkort vervangen door een meer definitieve versie.
Bron: the-web-library.com

2

0   0

Garantie Instituut Woningbouw


Instituut voor nieuwbouw dat kwaliteit en afbouw garandeert als de aannemer failliet gaat of weigert gebreken te herstellen. Zie www.giw.nl.
Bron: trinivast.nl

3

0   0

Garantie Instituut Woningbouw


GIW verzekert de koper van een nieuwbouw woning van een kwalitatief goede woning en voorkomt dat deze financieel gedupeerd raakt bij bijv. faillissement van de bouwer.
Bron: macobouwbeheer.nl

4

0   0

Garantie Instituut Woningbouw


Organisatie die ervoor zorgt dat de koper van een nieuwbouw woning verzekerd is van een kwalitatief goede woning en dat deze niet financieel gedupeerd kan raken door bijv. een faillissement van de bouwer. Volledigheidshalve verwijzen wij u naar de pagina van het GIW waar u meer informatie van toegevoegde waarde zult aantreffen. Per 1 januari 2010 z [..]
Bron: kosterenpartners.com


Betekenis van Garantie Instituut Woningbouw toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< Garantie garanties >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen