Betekenis DVD-RW
Wat betekent DVD-RW? Hieronder vind je 6 betekenissen van het woord DVD-RW. Je kunt ook zelf een definitie van DVD-RW toevoegen.

1

2   0

DVD-RW


Een dvd is een digitale schijf die gebruikt kan worden om informatie mee op te slaan. De dvd wordt optisch gelezen en ziet er uiterlijk precies hetzelfde uit als zijn voorloper, de cd.

Een dvd-rw is specifiek type dvd, waarop verschillende keren nieuwe gegevens kunnen worden gebrand. De gebruiker heeft dus de mogelijkheid om, net zoals bij een harde schijf of een USB-geheugenstick, bestanden te wissen en te vervangen door nieuwe bestanden. Dvd-rw's worden overigens doorgaans onbeschreven verkocht.
martijnver - 17 augustus 2019

2

0   0

DVD-RW


Een aanvullign op de DVD-R standaard zodat men ook hier herschrijfbare disks kan aanbieden. Helaas is dit formaat nog niet erg compatible met bestaande DVD spelers.
anoniem - 17 februari 2016

3

0   1

DVD-RW


Digital Versatile Disk ReWritable Specificatie voor herschrijfbare DVD-schijfjes van Sony, Philips en HP dat 3 GB per schijf biedt. Concurreert met DVD-RAM om te worden uitgeroepen tot standaard.Zie o [..]
Bron: 4umi.com

4

0   1

DVD-RW


DVD ReWritable, 4,7 GB; meer compatible dan DVD+RW; 1000x herschrijfbaar Zie ook: Compatible
Bron: icer.nl

5

0   1

DVD-RW


Is al sinds december 1999 op de markt en werd ontwikkeld door Pioneer, die voortborduurde op DVD-R. Jammer is wel dat de opname in Videomode beperkt blijft tot 120 minuten.
Bron: elektro.be

6

0   1

DVD-RW


(Digital Versatile Disk-ReWritable) Meervoudig beschrijfbare DVD. 9 E
Bron: vlis.nl


Betekenis van DVD-RW toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< DVD-DL DVDVideo >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen