Betekenis Boot Camp
Wat betekent Boot Camp? Hieronder vind je 4 betekenissen van het woord Boot Camp. Je kunt ook zelf een definitie van Boot Camp toevoegen.

1

4   1

Boot Camp


De Boot Camp vanuit coachingsperspectief zou je kunnen omschrijven als een eenvoudig te volgen, maar intensieve en vooral interactieve training op het gebied van houding, vaardigheden en kennis.De dialoog met jezelf en de omgeving vormt lichaam en geest en stimuleert je zowel mentaal en fysiek. Met een coachingsbootcamp kom je in beweging naar jezelf en naar anderen. Ook leer je hoe het is om grenzen te verleggen en enkele van je pijnpunten in kaart te brengen dan wel te overwinnen. De situatie wordt gekenmerkt als uiterst dynamisch, vluchtgedrag is niet mogelijk, vermijden wordt aan de orde gesteld. Een coachingsbootcamp heeft als bedoeling om je ‘klaar’ te zetten voor het vervolg van het traject, een soort ‘pressure cooker’.
Erwin Sengers - 6 september 2017

2

4   1

Boot Camp


http://sport.infonu.nl/overige-sport/61036-boot-camp-een-nieuwe-sport.html geeft deze betekenis
Boot Camp is een populaire sport onder Amerikanen en de Engelsen. Het is een training die wordt aangeboden door sportscholen, personal trainers en voormalig militaire instructeurs. Volgens wetenschappers heeft de sport een positieve invloed op de spieren, het hart en de bloedvaten.

Boot Camp zou je kunnen omschrijven als een eenvoudig te volgen, maar intensieve cardio en spierkracht workout. De workout vormt je lichaam en stimuleert je mentaal en fysiek. Het vetpercentage vermindert, terwijl de hoeveelheid spieren toeneemt. Je doorzettingsvermogen verbetert, net als je conditie en mentale weerbaarheid. Ook leer je hoe het is om grenzen te verleggen.

Boot Camp wordt ook toegepast om militairen te trainen en te "drillen". Dit is terug te vinden in het karakter van sommige lessen.
anoniem - 28 oktober 2014

3

4   1

Boot Camp


Boot Camp is een Amerikaanse film van Christian Duguay uit 2007. Agatha Dominik en John Cox schreven het op waargebeurde feiten gebaseerde script. Mila Kunis, Peter Stormare en Gregory Smith spelen de [..]
Bron: nl.wikipedia.org

4

1   2

Boot Camp


Boot Camp is een hulpprogramma van Apple dat gebruikers helpt bij het installeren van Microsoft Windows op Intel-processors gebaseerde Apple Macintoshcomputers. Boot Camp leidt gebruikers door een her [..]
Bron: nl.wikipedia.org

Betekenis van Boot Camp toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< Eric Jan Quakkelsteijn Geschiedenis van Gent >>
Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen