1 |
Barriqueokshoofd (200 à 250 liter) vat, fust
|
2 |
Barriqueokshoofd (200 à 250 liter) vat, fust
|
3 |
Barriqueoorspronkelijk uit Bordeaux afkomstig vat van 225 liter.
|
4 |
Barriqueokshoofd (200 à 250 liter) vat, fust
|
5 |
Barrique1 - F; benaming voor een eikenhouten vat van ± 225 liter (Bordeauxmaat) waarin men wijn bewerkt/laat rijpen. 2 - Barriqueausbau (D). Benaming voor een wijn welke vatrijping heeft ondergaan. In Duitsland moet 30% nieuw hout worden gebruikt, maximale vatgrootte is 350 liter en de wijn dient minimaal 9 maanden in het vat te verblijven.
|
6 |
Barriqueokshoofd (200 à 250 liter) vat, fust
|
<< Bâtonnage | Astringent >> |